Ηράκλειο

M. Σενετάκης: Μετά από επίμονες προσπάθειες το Ηράκλειο αποκτά νέο δικαστικό μέγαρο

"Τον ερχόμενο Μάιο σχεδιάζεται να παραδοθεί"

Με αφορμή την προκήρυξη διαγωνισμού τον ερχόμενο Μάιο για την κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου στο Ηράκλειο την οποία εισηγήθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής και ενέκρινε την περασμένη Παρασκευή η Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ, ο βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

“Επιτέλους μετά από επίπονες και επίμονες προσπάθειες το Ηράκλειο θα αποκτήσει νέο Δικαστικό Μέγαρο! Η Δικαιοσύνη στην πόλη μας αποκτά την στέγη που της αξίζει! 

Με την προκήρυξη του διαγωνισμού τον ερχόμενο Μάιο σχεδιάζεται να παραδοθεί στους δικαστικούς λειτουργούς και στους πολίτες ένα σύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο. Πρόκειται για υποδομή που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες. Υποδομή που  θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των πολιτών. Που θα ενισχύει την οικονομία και την ανάπτυξη.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους πιέζαμε ώστε επιτέλους να τρέξουν οι διαδικασίες και ευχαριστίες στους υπουργούς Υποδομών - Μεταφορών και Δικαιοσύνης κ.κ. Κώστα Καραμανλή και Κώστα Τσιάρα, αντίστοιχα που ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικά. Αποδεικνύεται πως μόνο με σχέδιο, συνεννόηση, επιμονή, έρχεται η λύση σε προβλήματα που χρονίζουν ανεπίλυτα”.

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια