Ηράκλειο

«Ηράκλειο 3.7.5»: Κριτική για το «φαινόμενο επαναλαμβανόμενων αναμορφώσεων του δημοτικού προϋπολογισμού»

«Είμαστε όλοι θεατές της προχειρότητας, και της έλλειψης σχεδίου και προσανατολισμού που η δημοτική αρχή του Ηρακλείου επιδεικνύει»

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, η παράταξη “Ηράκλειο 3.7.5” άσκησε αυστηρή κριτική στο «διαρκώς επαναλαμβανόμενο φαινόμενο των αναμορφώσεων του δημοτικού προϋπολογισμού».

«Έχοντας περάσει περίπου 40 μέρες από την ψήφιση του προϋπολογισμού παρακολουθούμε την καταστρατήγηση του σχεδίου του προϋπολογισμού «που δυστυχώς πέρασε μειοψηφικά», με περίπου 50 αναμορφώσεις έως τώρα, οδηγώντας ουσιαστικά τον προϋπολογισμό εκτός σχεδίου.

Να γιατί σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε τον προϋπολογισμό του 2021!

Δυστυχώς, για άλλη μια χρονιά και μάλιστα από τον πρώτο μήνα, είμαστε όλοι θεατές της προχειρότητας, και της έλλειψης σχεδίου και προσανατολισμού που η δημοτική αρχή του Ηρακλείου επιδεικνύει.

Με αυτή την πολιτική, η δημοτική αρχή, αναιρεί τον ίδιο της τον εαυτό. Αποδεικνύει ότι τον προϋπολογισμό που συνέταξε, τον ψήφισε για να μην τον εφαρμόσει! και επιδίδεται σε επίμονο αγώνα για την ανατροπή των δεδομένων του, υποβάλλοντας συνεχώς αιτήματα για την αναμόρφωση του.

Είναι σαφές ότι αυτή η ανακολουθία, αποβαίνει τελικά σε βάρος των πολίτων και του παραγόμενου δημοτικού έργου και αναιρεί κάθε δυνατότητα ορθού προγραμματισμού και υλοποίησης σχεδίου, στερώντας τη δημιουργία αξίας για τη κοινωνία.

Η σημερινή δημοτική αρχή του Ηρακλείου, αγνοώντας επιδεικτικά τα μηνύματα από την λαϊκή βούληση των πολιτών, αποδεικνύει καθημερινά την έλλειψη ικανότητας, όχι μόνο να προγραμματίσει, να εκτελέσει, να υλοποίηση, αλλά και την έλλειψη, να κατανοήσεις, να οραματιστεί και να σχεδιάσει έργα και δράσεις, μέσα από τις προκλήσεις της εποχής και από το μέλλον το οποίο διαμορφώνεται»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια