«Έφυγε» από κορωνοϊό ο 42χρονος Γιώργος - Η ΚΡΗΤΗ TV αποχαιρετά έναν καλό συνάδελφο

Κρήτη
«Έφυγε» από κορωνοϊό ο 42χρονος Γιώργος - Η ΚΡΗΤΗ TV αποχαιρετά έναν καλό συνάδελφο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 42χρονος Γιώργος Λιακάκης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής

Την τελευταία του πνοή άφησε 20 λεπτά πριν από τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής ο 42χρονος οπερατέρ, Γιώργος Λιακάκης.

Ο αγαπητός - σε όλους όσοι τον γνώριζαν – οπερατέρ και πατέρας ενός παιδιού, είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 22 Φεβρουαρίου, όπως είχε γράψει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Ηρθε λοιπον και η σειρα μου. covid19(+) στο rapid test και βουρ  βενιζελειο χθες ολη μερα.Εχω ενημερωσει τους παντες που ηρθα κοντα και αθελα μου ισως να εχουν κολησει.

Αν το προλαβει καποιος νωρις ειναι μια γριπη βαρβατη,αν παλι οχι τοτε κλαψτε μανουλες και βουνα το παλικαρι....

Να προσεχετε, ο covid  ειναι και φερεται υπουλα και γιαυτο εχει γινει οτι εχει γινει ενα χρονο τωρα. Τεραστιο ευχαριστω στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζελειου νοσοκομειου για την αψογη αντιμετωπιση της περιπτωσης μου.

Μασκα παντου αντισυπτικο με το λιτρο και ολα θα πανε καλα. Να προσεχετε!», είχε γράψει χαρακτηριστικά, μέσα από το Βενιζέλειο.

Χτες, Σάββατο, λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και άφησε, τελικά, την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 42χρονος εικονολήπτης αντιμετώπιζε αρκετά υποκείμενα νοσήματα και ο κορωνοϊός επιδείνωσε πολύ την κατάσταση της υγείας του. Η καρδιά του δεν άντεξε και «έφυγε» τα ξημερώματα από ανακοπή.

Ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου…

Ήδη, πάντως, από το πρωί της Κυριακής, ο λογαριασμός του στο Facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα ανθρώπων, φίλων, συγγενών και συναδέλφων του, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως «έφυγε» τόσο ξαφνικά.

Ο Μενέλαος Μποκέας αποχαιρετά το Γιώργο Λιακάκη

Το «αντίο» του Δημάρχου Μαλεβιζίου στον αγαπητό οπερατέρ

Με ένα θερμό συλλυπητήριο μήνυμα αποχαιρέτισε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας το Γιώργο Λιακάκη, που έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλλων λόγω κορωνοϊού. Στο «αντίο» του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

 «Ένα γλυκό χαμόγελο και μια ζεστή καρδιά. Αυτός ήταν ο Γιώργος. Ένας εξαιρετικός συνεργάτης, άριστος επαγγελματίας και κυρίως ένας νέος άνθρωπος, δεν είναι πια κοντά μας. Η είδηση του ξαφνικού χαμού του σοκαριστική.

Γιώργο Λιακάκη έφυγες νωρίς. Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Το Γάζι, τόπος καταγωγής της συζύγου του, Ειρήνης Καντιδάκη, θρηνεί. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Γιώργο, καλό ταξίδι στο φως...»

ΣΕΦΕΚ - Συλλυπητήρια και αλληλεγγύη στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου Γιώργο Λιακάκη

Το σωματείο επαγγελματιών φωτογράφων και εικονοληπτών Κρήτης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο του συναδέλφου Γιώργου Λιακάκη.

Τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγό του και σε όλους τους οικείους του.

Ολόκληρος ο κλάδος μας είναι συντετριμμένος από το αναπάντεχο γεγονός! Γιώργο θα είσαι πάντα στην καρδιά μας! Οι συνάδελφοί σου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News