Είχε στη κατοχή του τυφέκιο με διόπτρα και… πολεμική βαλλίστρα

Ηράκλειο
Είχε στη κατοχή του τυφέκιο με διόπτρα και… πολεμική βαλλίστρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύλληψη στο Δήμο Χερσονήσου

Στην σύλληψη ενός άνδρα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων, προχώρησαν το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο στο σπίτι του εντοπίστηκαν 27γραμμάρια κάνναβης, αεροβόλο τυφέκιο με διόπτρα, πτυσσόμενη ράβδος (γκλοπ), πολεμική βαλλίστρα με πέντε βέλη, σπρέι πιπεριού και μαχαίρι.

«Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα (26.02.2021) το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27γραμμάρια κάνναβης, αεροβόλο τυφέκιο με διόπτρα, πτυσσόμενη ράβδος (γκλοπ), πολεμική βαλλίστρα με πέντε βέλη, σπρέι πιπεριού και μαχαίρι.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείο».

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News