Εισβολή στο γραφείο Αυγενάκη - Προκάλεσαν φθορές και έγραψαν συνθήματα

Ηράκλειο
Εισβολή στο γραφείο Αυγενάκη - Προκάλεσαν φθορές και έγραψαν συνθήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται» τονίζει ο Λευτέρης Αυγενάκης

Εισβολή στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη από ομάδα 10- 12 ατόμων λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής. Τα άτομα έγραψαν συνθήματα στον εξωτερικό χώρο υπέρ του απεργού πείνας Κουφοντίνα, ενώ προκάλεσαν και φθορές στον εσωτερικό χώρο παρουσία των συνεργατών του.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και η Σήμανση έσπευσε στο σημείο.

Ακολούθησε κυνηγητό των αστυνομικών που έψαξαν τους δράστες στα στενά του Ηρακλείου.

«Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται» τονίζει ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στο πολιτικό του γραφείο στο Ηράκλειο, στο οποίο νωρίς το μεσημέρι μπήκαν άγνωστοι και προκάλεσαν φθορές, βρέθηκε λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

 «Είναι ένα χτύπημα από τους θρασύδειλους, νομίζοντας ότι θα εκβιάσουν τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και κυρίως ζούμε σε ένα κράτος δικαίου το οποίο υπερασπιζόμαστε και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι' αυτό», δήλωσε ο κ. Αυγενάκης.

Χρήστος Ταραντίλης: «Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται»

 «Σε συνέχεια των τραμπούκικων επιθέσεων από υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα, στόχος αυτή τη φορά έγινε το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο. Οι επιθέσεις τους, ας το καταλάβουν καλά, πέφτουν στο κενό» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

 «Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται απαρέγκλιτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Αυτό κάνει κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει» προσθέτει ο κ. Ταραντίλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News