Ηράκλειο

Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ - Τι ζητούν για τους εργαζομένους που οι συμβάσεις τους λήγουν

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, πραγματοποίησε σύσκεψη σήμερα 19 Φεβρουαρίου, με επίκουρους εργαζόμενους, των οποίων οι συμβάσεις λήγουν τους επόμενους μήνες

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ με επικουρικούς εργαζόμενους, των οποίων οι συμβάσεις λήγουν στους επόμενους μήνες, με σκοπό τη συνέχιση της οργάνωσης του αγώνα μας για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στα νοσοκομεία.

Ζητούν σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους, όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους, μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Για το λόγο αυτό οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 6ωρη στάση εργασίας από τις 9 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, ενώ καλούν όλα τα σωματεία της Υγείας για οργάνωση του αγώνα, αφού ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σύσκεψη την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου, αποφασίστηκε:

«• Συμμετοχή στην 6ωρη Στάση Εργασίας 9ΠΜ-3ΜΜ την Τρίτη 23/2 και στην απεργιακή κινητοποίηση  στις 10πμ στην 7η ΥΠΕ,

  • Σύσκεψη με το σύνολο των συμβασιούχων την Παρασκευή 26/2 στις 13:30,
  • Κάλεσμα όλων των σωματείων της Υγείας για οργάνωση του αγώνα.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Εν μέσω πανδημίας έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για τη λήψη μιας σημαντικής απόφασης! Ένα μεγάλο «άνοιγμα πυλών» στην Υγεία που θα συμπεριλαμβάνει όλους τους συμβασιούχους. Όλους χωρίς διακρίσεις.

Απαιτούμε σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους! Μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια