Αγ. Τριάδα: Σοβάδες & τζάμια εκσφενδονίστηκαν λόγω «Μήδειας» - «Εφιάλτης» για παιδιά και ενήλικες

Κρήτη
Αγ. Τριάδα: Σοβάδες & τζάμια εκσφενδονίστηκαν λόγω «Μήδειας» - «Εφιάλτης» για παιδιά και ενήλικες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την περασμένη Τρίτη που έπεσαν οι σοβάδες δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή σοβαρού ατυχήματος

Την ζωή τους «κορώνα γράμματα» παίζουν τις δύο τελευταίες ημέρες μικρά παιδιά, περαστικοί και οδηγοί που διέρχονται από την οδό Σητείας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στο Ηράκλειο.

Ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι αφέθηκε στο έλεος της πρόσφατης κακοκαιρίας με αποτέλεσμα από τη μια στιγμή στην άλλη, τζάμια να σπάσουν και σοβάδες να αποκολληθούν και να βρεθούν στο οδόστρωμα.

Ευχής έργον το γεγονός ότι την ώρα της πτώσης δεν περνούσε περαστικός ή διερχόμενο όχημα ακόμη και μηχανάκι, από το συγκεκριμένο σημείο,  καθώς σίγουρα θα προκαλούνταν δυσάρεστες συνέπειες.

Ωστόσο τα μεγάλα κομμάτια που εκσφενδονίστηκαν προκαλέσαν σημαντικές ζημιές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, του οποίου μεταξύ άλλων διαλύθηκε το παρμπριζ του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων για το συμβάν έχει ενημερωθεί κλιμάκιο της δημοτικής  αρχής που έφθασε  στο σημείο για μία πρώτη αυτοψία, ωστόσο η εικόνα δεν έχει αλλάξει και δεν έχουν ληφθεί και τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή νέου ατυχήματος.

Η κατάσταση γίνεται ακόμη επικίνδυνη, αν αναλογιστεί κάποιος ότι νωρίς το πρωί καθημερινά περνούν από το συγκεκριμένο σημείο μαθητές για να πάνε στο σχολείο τους , με τον κίνδυνο να ελλοχεύει μην τυχόν φύγει κομμάτι σοβά και χτυπήσει ανυποψίαστα μικρά παιδιά αλλά και ενήλικες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News