Χωρίς ρεύμα τα Άνω Μούλια για τρεις ημέρες - Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Ηράκλειο
Χωρίς ρεύμα τα Άνω Μούλια για τρεις ημέρες - Σε απόγνωση οι κάτοικοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις ημέρες ταλαιπωρίας για τους κατοίκους των Άνω Μουλίων – Συχνές και επαναλαμβανόμενες οι διακοπές ρεύματος

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους κατοίκους του χωριού Άνω Μούλια, καθώς επί τρεις ημέρες το χωριό αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση.

Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του neakriti.gr, οι ταλαιπωρημένοι περίπου εκατό κάτοικοι του χωριού, είχαν αναφέρει στην αρμόδια υπηρεσία ότι υπάρχει πρόβλημα πριν από τρεις ημέρες, πέρασε η πρώτη ημέρα με προβλήματα, πέρασε η τρίτη ημέρα επίσης με προβλήματα, ωστόσο σήμερα τρίτη ημέρα, το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, με το ηλεκτρικό ρεύμα να κόβεται και να επανέρχεται.

Εντονότερο είναι το πρόβλημα για εκείνους τους ανθρώπους που εξαρτώνται από αυτό, οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και κυρίως εκείνοι που έχουν ανάγκη το οξυγόνο, ένας από αυτούς και η σύζυγος του αναγνώστη μας Μ.Φ., που μίλησε στο neakriti.gr και είναι σε απόγνωση. Εξέφρασε την ανησυχία του: «Η γυναίκα μου είναι τετραπληγική, έχει ανάγκη το οξυγόνο, φοβάμαι για τη ζωή της. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με την υπηρεσία και δεν τα καταφέρνω».

Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον Διευθυντή Ηρακλείου του ΔΕΔΔΗΕ κ. Παύλο Βαρδουλάκη, ο οποίος είπε ότι θα επιληφθεί άμεσα του θέματος για θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News