Επείγουσα έκκληση για ξύλα για τους άστεγους του Ηρακλείου

Ηράκλειο
Επείγουσα έκκληση για ξύλα για τους άστεγους του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την ομάδα «Θάλασσα Αλληλεγγύης» - Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Επείγουσα έκκληση απευθύνει η ομάδα «Θάλασσα Αλληλεγγύης» προκειμένου να βοηθηθούν οι πολίτες που ζουν στα όρια της αστεγίας σε ακατάλληλες συνθήκες, σε παραπήγματα, χωρίς ρεύμα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στη Σελίδα της Ομάδας στο Facebook, ζητώνται «ξύλα τα οποία θα χρησιμοποιήσουν για να ζεσταθούν», κυρίως αυτές τις κρύες ημέρες και νύχτες. Όποιος μπορεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με το Στέλιο στο τηλέφωνο 6942937405.

Ταυτόχρονα, η «Θάλασσα Αλληλεγγύης» συνεχίζει την συλλογή και διανομή ειδών πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους:

«Αυτές τις κρύες μέρες και τις παγωμένες νύχτες συμπολίτες μας που επιβιώνουν στα όρια της αστεγίας (διαμονή σε ακατάλληλες συνθήκες, σε παραπήγματα, χωρίς ρεύμα, κ.α.) κάνουν έκκληση να τους βοηθήσουμε με ξύλα τα οποία θα χρησιμοποιήσουν για να ζεσταθούν. Όσοι μπορείτε να διαθέσετε κάποια ποσότητα επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας (Στέλιος: 6942937405).

Συνεχίζουμε παράλληλα την συλλογή και διανομή ειδών πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και για οικογένειες μαθητών/ριών μας.

Τα είδη που χρειάζονται:

* ζεστά αντρικά ρούχα (μπουφάν, πουλόβερ, γάντια, κάλτσες), σκηνές, κουβέρτες και sleeping Bags

* τρόφιμα μακράς διαρκείας, συσκευασμένα (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, ξύδι, μπαχαρικά, σάλτσες συσκευασμένες, μέλι, μαρμελάδες, μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδια, κ.α.)

* τρόφιμα που μπορούν να καταναλωθούν άμεσα (πχ φρουτα, μπισκότα, χαλβά, μέλι, τσάι, νερό, κονσέρβες),

* βρεφικά και παιδικα γάλατα

* πάνες βρεφικές από Νο3 – Νο6

* καθαριστικά σπιτιού

* σαπούνια, αφρόλουτρα, σαμπουάν και είδη προσωπικής υγιεινής.

Συγκεντρώνουμε τα παραπάνω είδη στον χώρο του Κοινωνικού Εργαστηρίου της Θάλασσας Αλληλεγγύης στην οδό 1770 Νο 34, στο κέντρο του Ηρακλείου.

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΙ 11:00πμ – 2:00 μμ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 5.30μμ – 8:00μμ

* Κατά την διάρκεια της συλλογής φοράμε τις μάσκες μας και τηρούμε αποστάσεις και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για την προστασία της υγείας όλων μας!

** Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email [email protected], ή με μήνυμα στην σελίδα μας στο FB @ThalassaSolidarity για σχετικές πληροφορίες.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News