Ηράκλειο

Κλειστή η επαρχιακή οδός Ζαρού – Βοριζίων και Καμαρών του Δήμου Φαιστού

Οι χιονοπτώσεις είναι εντονότατες, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στις μετακινήσεις

Με τεράστια δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση πλέον στο επαρχιακό δίκτυο του Δήμου Φαιστού, μεταξύ των οικισμών Ζαρού, Βοριζίων και Καμαρών. Τα συνεργεία της Περιφέρειας Κρήτης με τη συνδρομή μηχανημάτων του Δήμου Φαιστού έχουν προχωρήσει στους απαραίτητους εκχιονισμούς, ωστόσο οι χιονοπτώσεις είναι εντονότατες, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στις μετακινήσεις. Τη δεδομένη στιγμή, οι διελεύσεις πραγματοποιούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Οι πολίτες καλούνται να μην χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο δίκτυο πάρα μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και μόνο με τη χρήση αλυσίδων. Καλούνται παράλληλα να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις του και ειδικότερα μετά τη δύση του ήλιου και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ειδικών.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού παρακολουθεί το φαινόμενο και βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ καθώς και την αρμόδια υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας. Δεδομένων ωστόσο των προβλέψεων για ένταση των φαινομένων κατά τις βραδινές ώρες, συστήνεται να αποφεύγεται το συγκεκριμένο δίκτυο για αποφυγή αποκλεισμών ή πιθανών ατυχημάτων.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια