Καταγγελία για ξενοδοχείο στο Ηράκλειο που απέλυσε εργαζόμενους

Ηράκλειο
Καταγγελία για ξενοδοχείο στο Ηράκλειο που απέλυσε εργαζόμενους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα αναφέρει ο Σύνδεσμος Ιδιωτικού Προσωπικού Επιχειρήσεων Εκμεταλλεύσεως Εστιατορίων - Μαγείρων Χανίων

Μια καταγγελία φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Σύνδεσμος Ιδιωτικού Προσωπικού Επιχειρήσεων Εκμεταλλεύσεως Εστιατορίων - Μαγείρων Χανίων αναφορικά με απολύσεις εργαζομένων από ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «ξενοδοχείο εν μέσω πανδημίας, απολύει εργαζόμενους και μάλιστα εκλεγμένους συνδικαλιστές του κλάδου, όπως είναι ο πρόεδρος του κλαδικού Σωματείου Μαγείρων Ζαχαροπλαστών και λοιπού προσωπικού κουζίνας Ηρακλείου Κρήτης».

«Η αρχή έγινε απολύοντας  εργαζόμενους, παρόλο που υπάρχει σχετική απαγόρευση των απολύσεων, γιατί την προηγούμενη σαιζόν δεν έβγαλαν τα κέρδη που ήθελαν ή δεν θα βγάλουν την επόμενη αυτά που θέλουν, χτυπώντας ταυτόχρονα το οργανωμένο κίνημα, τα σωματεία των εργαζομένων», αναφέρεται, επίσης στην ανακοίνωση.

Όπως καταλήγει η ανακοίνωση: «Στεκόμαστε στο πλευρό των απολυμένων συναδέλφων μας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση ανάκληση της απόλυσης του προέδρου του Σωματείου Μαγείρων Ζαχαροπλαστών και λοιπού προσωπικού κουζίνας Ηρακλείου Κρήτης και την ανάκληση όλων των υπολοίπων απολύσεων που έχουν γίνει από την εργοδοσία του ξενοδοχείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News