Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός στο γηροκομείο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

Κρήτη
Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός στο γηροκομείο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαδικασία του εμβολιασμού και σε αυτή τη δεύτερη φάση κύλησε χωρίς απρόοπτα

Το πιο σημαντικό βήμα για την έξοδο από τη στενωπό της πανδημίας έγινε την Παρασκευή 12/2/2021, καθώς προσωπικό και φιλοξενούμενοι του Γηροκομείου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, εμβολιάστηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με τη δεύτερη δόση έναντι του ιού SARS-CoV-2.

Η διαδικασία του εμβολιασμού και σε αυτή τη δεύτερη φάση κύλησε χωρίς απρόοπτα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: Ο επαγγελματισμός, η ευαισθησία, η ικανότητα και η ανθρωπιά του προσωπικού του ΕΟΔΥ και της ΥΠΕ Κρήτης αποτέλεσαν σημεία αναφοράς σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας των εμβολιασμών. Εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας προς τον ΕΟΔΥ και τη ΥΠΕ Κρήτης και τους ανθρώπους τους για την αποφασιστική συμβολή τους στην προσπάθεια να υψώσουμε τείχος απέναντι στην πανδημία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να δοθούν και στο σύνολο του προσωπικού του Γηροκομείου, που όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα του ενός έτους, ακολούθησε απαρέγκλιτα τις οδηγίες τόσο της πολιτείας όσο και της Εφορείας του Γηροκομείου για την προστασία όλων.

 Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί, τα αυστηρά μέτρα που έχουμε λάβει δεν θα χαλαρώσουν, οι εντατικοί διαγνωστικοί έλεγχοι που πραγματοποιούμε θα συνεχιστούν, και η επαγρύπνηση του προσωπικού μας θα διατηρηθεί στα ίδια υψηλά επίπεδα μέχρι να υπάρξει ασφάλεια για όλους μας, ώστε «να βγούμε στο φως όλοι και μαζί".

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Φωτογραφία αρχείου: intime 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News