Ορθοπεδική Κλινική Βενιζελείου - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τεστ

Ηράκλειο
Ορθοπεδική Κλινική Βενιζελείου - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τεστ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακούφιση στη θέση της ανησυχίας μετά τον συναγερμό στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, που προκάλεσε κρούσμα στην Ορθοπεδική Κλινική

Μετά την ανησυχία και την αναστάτωση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ανακούφιση «έφεραν» τα αποτελέσματα των rapid test που διενεργήθηκαν σε ασθενείς και συνοδούς της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Υπενθυμίζεται πως συναγερμός σήμανε το Σάββατο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά από κρούσμα κορωνοϊού, που εντοπίστηκε στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Επρόκειτο για μία γυναίκα που νοσηλευόταν στην Κλινική και η οποία είχε υποβληθεί δύο φορές σε rapid test τα οποία βγήκαν αρνητικά και μία φορά σε μοριακό έλεγχο, όπου εκεί είχε βγει θετική στον κορωνοϊό.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Κώστα Τερζάκη, καθώς κινητοποιήθηκε γρήγορα, ώστε να απολυμανθεί η Κλινική, με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να υποβάλλονται σε τεστ και με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι αργά το απόγευμα ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ τα νέα κρούσματα στη χώρα μας, όπου στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου εντοπίζονται 7 κρούσματα του νέου κορωνοϊού. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News