ΠΑΓΝΗ - κορωνοϊός: Συγκινεί το μήνυμα του εγγονού «Γιαγιά γίνε καλά σ’ αγαπάμε»

Ηράκλειο
ΠΑΓΝΗ - κορωνοϊός: Συγκινεί το μήνυμα του εγγονού «Γιαγιά γίνε καλά σ’ αγαπάμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ιδιαίτερο μήνυμα που έστειλε αγόρι έξω την κλινική Covid του ΠΑΓΝΗ

Συγκλονιστικές είναι οι ιστορίες των ανθρώπων που νοσηλεύονται με κορωνοϊό απομονωμένοι από  τους συγγενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η Covid αποδείχτηκε ότι είναι η πανδημία της μοναξιάς. Μία τέτοια τρυφερή ιστορία είδαμε να δημοσιοποιεί στο προφίλ της στο Facebook η κυρία Βούλα Μανασσάκη.

Πρόκειται για μια φωτογραφία έξω από την κλινική Covid του ΠΑΓΝΗ με πρωταγωνιστή τον γιο της, που κρατάει ένα πλακάτ και στέλνει μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης στη γιαγιά του που νοσηλεύεται.

Όπως τονίζει στο Facebook: «Γράφω την ιστορία μου για να δώσω κουράγιο σε όσους περνούν παρόμοια κατάσταση,και να περάσω το μήνυμα ότι ο COVID δεν σε στιγματίζει, δεν είναι λέπρα, δυστυχώς υπάρχει και είναι δίπλα μας δεν χρειάζεται να μας χτυπήσει τη πόρτα για να προσέξουμε» .

Όπως αναφέρει, η μητέρα της εισήχθη το Σάββατο στο ΠΑΓΝΗ με οξύ αναπνευστικό και μέχρι το πρωί της Τρίτης η κατάσταση της υγείας της δεν είχε βελτιωθεί.  Την επόμενη ημέρας, επισκέφθηκε την μητέρα της με τον γιο της, ο οποίος έγραψε σε ένα χαρτόνι  «Γιαγιά γίνε καλά σ' αγαπάμε» και το κράτησε ψηλά για να το δει η γιαγιά του.

«Φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά, φοβήθηκα μήπως δεν της έκανα καλό. Όμως από το βράδυ εκείνο, δεν χρειάστηκε περισσότερο οξυγόνο και η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή»  τονίζει η ίδια.

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Η γιαγιά (ετών 65)νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ με COVID . Εισήχθη , το Σάββατο με οξύ αναπνευστικό …συμπαράσταση μου είπε ο γιατρός συμπαράσταση κουράγιο και ψυχική υποστήριξη χρειάζεται να μην νιώθει μόνη.

Μέχρι και τη Τρίτη το πρωί η κατάσταση δεν είχε βελτιωθεί.Το μεσημέρι πήγα μαζί με το γιο μου. Φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά και φοβήθηκα μήπως δεν της έκανα καλό. Ομως από το βράδυ εκείνο δεν χρειάστηκε περισσότερο οξυγονο και η κατάσταση είναι σταθερή. Τυχαίο;;Ίσως,ίσως και όχι δεν ξέρω.

Γράφω την ιστορία μου για να δώσω κουράγιο σε όσους περνούν παρόμοια κατάσταση, και να περάσω το μήνυμα ότι ο COVID δεν σε στιγματίζει, δεν είναι λέπρα, δυστυχώς υπάρχει και είναι δίπλα μας δεν χρειάζεται να μας χτυπήσει τη πόρτα για να προσέξουμε».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News