Άνοιξε ο δρόμος από διασταύρωση Αστριτσίου προς Αρκαλοχώρι

Ηράκλειο
Άνοιξε ο δρόμος από διασταύρωση Αστριτσίου προς Αρκαλοχώρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακούφιση για τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου

Ανακούφιση για τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου! Όπως είχε προαναγγελθεί εδώ και ημέρες , σήμερα  άνοιξε το τμήμα από τη διακλάδωση Αστριτσίου ως το Αρκαλοχώρι που παρέμενε κλειστό εδώ και μήνες, στο πλαίσιο των εργασιών για τη κατασκευή της παράκαμψης και του κόμβου Αρκαλοχωρίου.

Η απόφαση άρσης της εκτροπής της κυκλοφορίας μέσω της παλιάς εθνικής οδού Ηρακλείου-Βιάννου είχε παρθεί εδώ και αρκετές ημέρες από το περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης. Ωστόσο έπρεπε να διευθετηθούν διαδικαστικά γραφειοκρατικά ζητήματα. Αυτό έγινε και έτσι μετά από αρκετή αναμονή κι υπομονή, ο δρόμος δόθηκε σήμερα  στη κυκλοφορία.

Την ευχάριστη εξέλιξη επισημαίνει σε ανάρτηση του ο Βιαννίτης πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης Παύλος Μπαριτάκης .

'Δόθηκε σήμερα στη κυκλοφορία το τμήμα της διαδρομής από τη διακλάδωση Αστριτσίου έως το Αρκαλοχώρι, που είχε διακοπεί λόγω έργων. 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους Συμπολίτες μας, που όλους αυτούς τους μήνες επέδειξαν Υποδειγματική Συμπεριφορά, Υπομονή και κυρίως Ανοχή στη ταλαιπωρία και στις δυσκολίες, ακολουθώντας αυτήν την δύσκολη και σε κάποια σημεία, επικίνδυνη διαδρομή.

Η  εκτέλεση   του  σημαντικού  αυτού  έργου  προϋπολογισμού  13.000.000,00 ευρώ, που  συνεχίζει  να  υλοποιείται, περιλαμβάνει  και  άλλες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις   και  παρεμβάσεις μέχρι  την  ολοκλήρωση  του.

Η  ολοκλήρωση  του  έργου  θ' αλλάξει  τα  κυκλοφοριακά  δεδομένα  της  ευρύτερης  περιοχής  με  την  δημιουργία  των ανισόπεδων   κόμβων, καθώς  και  την  σύνδεση  με  το  νέο  διεθνές  αεροδρόμιο  στην  περιοχή  του  Καστελλίου.

Υπενθυμίζουμε  ότι η υφιστάμενη λύση εξακολουθεί να είναι προσωρινή, με εργοταξιακή σήμανση και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή έως ότου ολοκληρωθεί το έργο ή μέρος αυτού δηλαδή  η  νέα  παρακαμπτήρια οδός' αναφέρει στην ανάρτηση του ο Παύλος Μπαριτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News