Ηράκλειο

Ο κορωνοϊός «επηρέασε» 70 τμήματα δημοτικών & νηπιαγωγείων στο Ηράκλειο

Τα αναλυτικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής», με τα αριθμητικά δεδομένα από τις σχολικές αίθουσες δημοτικών και νηπιαγωγείων στο Ηράκλειο

Η συμπεριφορά του ιού στις σχολικές μονάδες είναι ένα ζητούμενο, με τα στοιχεία να δείχνουν με ρεαλισμό την εικόνα στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ηρακλείου και την εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV να παρουσιάζει αποκλειστικά τα αριθμητικά δεδομένα από τις σχολικές αίθουσες δημοτικών και νηπιαγωγείων στο Ηράκλειο.

Ο προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηράκλειο παρουσίασε τους μέχρι τώρα αριθμούς από τα κρούσματα στις σχολικές μονάδες δημοτικών και νηπιαγωγείων στο Ηράκλειο.

Μέχρι και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, από τις 348 σχολικές μονάδες του Ηρακλείου μέχρι στιγμής επηρεάστηκαν 70 που σημαίνει ότι σε 70 σχολικά τμήματα έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα κρούσματα.

Μέχρι στιγμής στο Ηράκλειο 20% των σχολικών τμημάτων έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα από κορωνοϊό.

Σε κατοίκων περιορισμό χωρίς να έχει επηρεαστεί η λειτουργία της σχολικής μονάδας είναι 80 μαθητές και 30 εκπαιδευτικοί.

Η κατανομή των κρουσμάτων στα δημοτικά και νηπιαγωγεία του Ηρακλείου εντοπίζονται κατά 9% σε μαθητές, 56,40% σε στενές επαφές μαθητών, 14,3% σε εκπαιδευτικούς και 20,30% σε στενές επαφές εκπαιδευτικών.

Σε επίπεδο χώρας έχουν νοσήσει το 0,05% σε μαθητές και 0,50% σε εκπαιδευτικούς.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια