Θλίψη για τον αγαπητό έμπορο Δημήτρη Ζαχαριουδάκη που «έφυγε» από τη ζωή

Ηράκλειο
Θλίψη για τον αγαπητό έμπορο Δημήτρη Ζαχαριουδάκη που «έφυγε» από τη ζωή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου

Θλίψη σκόπισε η είδηση του θανάτου του γνωστού και αγαπητού εμπόρου του Ηρακλείου Δημήτρη Ζαχαριουδάκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου:«Με οδύνη πληροφορηθήκαμε για την απώλεια του αγαπητού, εξέχοντος μέλους του συλλόγου μας αλλά και της τοπικής κοινωνίας, Δημήτρη Ζαχαριουδάκη. Ο εκλιπών υπήρξε σπάνιος άνθρωπος με αρχές και αξίες, χαρισματικός, ευγενής και προσηνής, καταξιωμένος επαγγελματίας στον τομέα του.Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου εκφράζουν τη βαθειά τους θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του».

Όπως ανέφερε ο ερευνητής Αιγαιακών Γραφών Μηνάς Τσικριτσής: «Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπητού φίλου Δημήτρη Ζαχαριουδάκη, μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας “Μινωικός Πολιτισμός και Γραφές”. Ο Δημήτρης Ζαχαριουδάκης υπήρξε ένας υπέροχος άνθρωπος, με πολλά ενδιαφέροντα ανάμεσα στα οποία και ο μινωικός πολιτισμός, και ανέπτυξε σημαντική δράση στην διάδοση των Αιγαιακών γραφών με τις ιδέες του.

Ήταν ένα από ιδρυτικά μέλη του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου μας και συμμετείχε τακτικά σε όλες τις συνεδριάσεις του Δ. Σ. αλλά και τις δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου. Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του, στα παιδιά του και στους οικείους του.

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο “Μινωικός Πολιτισμός και Γραφές”».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News