Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου: Πάνω από 80% των γιατρών έχουν εμβολιαστεί ή πρόκειται να εμβολιαστούν έναντι του κορωνοϊού

Ηράκλειο
Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου: Πάνω από 80% των γιατρών έχουν εμβολιαστεί ή πρόκειται να εμβολιαστούν έναντι του κορωνοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μεγάλη η συμμετοχή των γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου στο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της Covid – 19»

Το ποσοστό, στο σύνολο των γιατρών του Ηρακλείου , κρατικού και ιδιωτικού τομέα, που έχει εμβολιαστεί ή αναμένει να εμβολιαστεί αγγίζει φτάνει στο 85,9% (ιδιώτες γιατροί: 82,6%, νοσοκομειακοί: 87,9%, Κέντρα Υγείας: 89,4%) σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, μόλις ένα μήνα από την έναρξη των εμβολιασμών.

Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνουμε την πολύ μεγάλη συμμετοχή των γιατρών μελών μας στο πρόγραμμα του εμβολιασμού κατά του covid 19. Το ποσοστό, στο σύνολο των γιατρών, κρατικού και ιδιωτικού τομέα, που έχει εμβολιαστεί ή αναμένει να εμβολιαστεί αγγίζει το 85,9% (ιδιώτες γιατροί: 82,6%, νοσοκομειακοί: 87,9%, Κέντρα Υγείας: 89,4%) μόλις ένα μήνα από την έναρξη των εμβολιασμών.

Με σεβασμό στην υγεία των συμπολιτών μας χτίζουμε το τείχος της προστασίας που απαιτείται για να περάσουμε όλοι μαζί στην μετά covid εποχή.

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News