Γούρνες: Επιχείρηση ανάσυρσης των οχημάτων, 2,5 μήνες μετά την θεομηνία

Ηράκλειο
Γούρνες: Επιχείρηση ανάσυρσης των οχημάτων, 2,5 μήνες μετά την θεομηνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν ανασυρθεί 5 οχήματα μέχρι στιγμής από το σύνολο των 8 που έχει διαπιστωθεί ότι βρίσκονται στον βυθό.

Προχωρά η επιχείρηση ανάσυρσης των οχημάτων που βρίσκονται βυθισμένα στις όχθες των Γουρνών όπως αποκαλύπτει ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος, μετά τη θεομηνία του Νοεμβρίου που «οδήγησε» αρκετά αυτοκίνητα στον βυθό των Γουρνών.

Με την αιγίδα του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, την βοήθεια του Μανώλη Βουτσαλά και με «σύμμαχο» τον καλό καιρό συνεχίζονται και σήμερα οι προσπάθειες ανάσυρσης των οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ανασυρθεί 5 οχήματα μέχρι στιγμής από το σύνολο των 8 που έχει διαπιστωθεί ότι βρίσκονται στον βυθό.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες, η κάμερα της «ΚΡΗΤΗ TV» είχε αναδείξει το γεγονός πως αρκετά αυτοκίνητα τα οποία παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά παρέμεναν επί 2.5 μήνες στον βυθό, με την διαδικασία να βρίσκεται αρκετά εμπόδια και με τους πολίτες να σχολιάζουν αυτές τις εικόνες, τονίζοντας την ανάγκη επίσπευσης των σχετικών διαδικασιών από τις αρμόδιες υπηρεσίες τόσο για την αποκατάσταση των υποδομών όσο και για την ανάσυρση των αυτοκινήτων από τη θάλασσα.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος, ανέφερε στο Facebook:

«Υπό την επίβλεψη και την αιγίδα του Λιμεναρχείου Ηρακλείου και τη βοήθεια του καλού φίλου Μανώλη Βουτσάλα, προχωρά η επιχείρηση ανάσυρσης των οχημάτων που βρίσκονται βυθισμένα στις όχθες των Γουρνών μετά τη θεομηνία του Νοεμβρίου προκειμένου οι ακτές να αποδοθούν καθαρές και ασφαλείς σε χρήση.

Ευχαριστώ το κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου αλλά και τον Μανώλη Βουτσάλα για τη σημαντικότατη βοήθειά τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News