Νέα κυκλοφοριακά μέτρα με επίκεντρο την Αγίου Μηνά - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

Ηράκλειο
Νέα κυκλοφοριακά μέτρα με επίκεντρο την Αγίου Μηνά - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξανά προσεχώς η εκτροπή οχημάτων

Μέσα στις προσεχείς ημέρες, ίσως ακόμα και σήμερα, όπως πληροφορούμαστε, αναμένεται να τεθούν σε ισχύ οι έκτακτες κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο του Ηρακλείου, με επίκεντρο την Αγίου Μηνά.

Το νέο κυκλοφοριακό σκηνικό συνοδεύεται από αποκλεισμό των Ι.Χ. από την Αγίου Μηνά και εκτροπή τους μέσω των οδών Μονής Καρδιωτίσσης και Ραδαμάνθυος.

Σκοπός της μίνι αυτής παράκαμψης είναι να απελευθερωθεί για τα αστικά λεωφορεία η Αγίου Μηνά, η οποία έχει περιορισμένο πλάτος, μιας και το ρεύμα ανόδου της παραμένει κλειστό εδώ και ένα τρίμηνο περίπου λόγω εκκρεμοτήτων με την κατεδάφιση ετοιμόρροπου κτίσματος.

Με βάση λοιπόν τα νέα, προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα που αποφάσισαν στον Δήμο Ηρακλείου, τα Ι.Χ. που θέλουν να ανέβουν την Αγίου Μηνά για να κινηθούν π.χ. προς την πλατεία Κορνάρου, όπως έρχονται από την Καλοκαιρινού και τη Γιαμαλάκη, δε θα μπαίνουν στην Αγίου Μηνά αλλά θα κινούνται μέσω της Μονής Καρδιωτίσσης και της Ραδαμάνθυος, οι οποίες θα αλλάξουν φυσικά φορά.

Με την αντιδρόμηση και την εκτροπή των Ι.Χ. μέσω των οδών αυτών, θα είναι ελεύθερη η Αγίου Μηνά για διέλευση στα αστικά λεωφορεία, κάτι που έχει ζητήσει επιτακτικά το Αστικό ΚΤΕΛ, το οποίο προ ημερών είχε στείλει και σχετικό εξώδικο διαμαρτυρίας στον Δήμο...

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News