Θάλασσα Αλληλεγγύης: Μαζεύουν ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για κρατούμενους και μαθητές

Ηράκλειο
Θάλασσα Αλληλεγγύης: Μαζεύουν ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για κρατούμενους και μαθητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Στο κοινωνικό εργαστήρι της Θάλασσας Αλληλεγγύης συνεχίζουν την συλλογή ρούχων, καθαριστικών και ειδών πρώτης ανάγκης για τους κρατούμενους στις φυλακές Αλικαρνασσού και για τις οικογένειες των μαθητών!

Το πρόγραμμα της εβδομάδας:

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου : 11πμ – 2μμ

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου : 6μμ – 8μμ

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου : 2μμ - 5μμ

Α. Συλλογή ΑΝΤΡΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ και ειδών προσωπικής υγιεινής για τους κρατούμενους συνανθρώπους μας στην φυλακή της Αλικαρνασσού

------ Ιδιαίτερη ανάγκη στα είδη υπόδησης! ------

** Παπούτσια και παντόφλες, ρούχα χειμωνιάτικα, πιτζάμες, φόρμες, ΚΑΘΑΡΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ και με αναγραφή των μεγεθών (δεν υπάρχει η δυνατότητα ταξινόμησης λόγω των περιορισμών COVID-19).

** Εσώρουχα και κάλτσες, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ οχι μεταχειρισμένα.

** Αφρόλουτρα, σαπουάν, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, ξυραφάκια (απλά), αφρό ξυρίσματος. (όχι σαπούνια, κατασκευάζουν σε δικό τους εργαστήριο)

Β.  Συλλογή ειδών για τις οικογένειες των μαθητ(ρι)ων μας και συνανθρώπων μας σε ανάγκη

Στο πλαίσιο της αλληλοβοήθειας και της έμπρακτης στήριξης συνεχίζουμε στο κοινωνικό εργαστήρι της Θάλασσας Αλληλεγγύης την συλλογή τροφίμων, καθαριστικών και ειδών πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και οικογενειών μαθητών/ριών μας.

Τα είδη που θα συλλέξουμε:

* τρόφιμα μακράς διαρκείας, συσκευασμένα (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, ξύδι, μπαχαρικά, σάλτσες συσκευασμένες, μέλι, μαρμελάδες, μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδια, κ.α.)

* βρεφικά και παιδικα γάλατα

* πάνες βρεφικές από Νο3 – Νο6

* καθαριστικά σπιτιού

* σαπούνια, αφρόλουτρα, σαμπουάν και είδη προσωπικής υγιεινής.

Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του εργαστηρίου στην οδό 1770 Νο 34, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Παράλληλα στο χώρο μας θα βρίσκονται χειροτεχνήματα και άλλα αντικείμενα προς διάθεση για την οικονομική ενίσχυση του εργαστηρίου. Μπορείτε να επιλέξετε τα δωράκια σας και να μας δώσετε τις παραγγελίες σας!

* Κατά την διάρκεια της συλλογής φοράμε τις μάσκες μας και τηρούμε αποστάσεις και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για την προστασία της υγείας όλων μας!

** Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email [email protected], ή με μήνυμα στην σελίδα μας στο FB @ThalassaSolidarity για σχετικές πληροφορίες.

*** Μπορείτε επίσης να ενισχύσετε οικονομικά το κοινωνικό μας εργαστήρι για την κάλυψη πάγιων και μηνιαίων του εξόδων, αλλά και για την αγορά ειδών πρώτης αναγκης

Αριθμος λογαριασμου Alpha Bank

Acc. Holder: Thalassa of Solidarity AMKE

IBAN: GR2601406640664002002015824

(Φωτογραφία Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News