Ηράκλειο

Χάρης Μαμουλάκης: «Ξέχασε τον ΒΟΑΚ ο κ. Μητσοτάκης»

«Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να ξέχασε τις δεσμεύσεις του… οι Κρητικοί όμως όχι»

Βολές κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε, με αφορμή τις δηλώσεις του για την έγκριση της χρηματοδότησης κατασκευής του βόρειου τμήματος του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε565 (Τρίκαλα – Εγνατία), ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης &  Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ειδικότερα, όπως τονίζει σε σχόλιό του μεταξύ άλλων, ο κ. Μαμουλάκης, «η Κυβέρνηση της ΝΔ κοροϊδεύει τους Κρητικούς για το υψίστης σημασίας έργο του ΒΟΑΚ, μπλοκάροντας όλες τις διαδικασίες που ξεκίνησαν επί ΣΥΡΙΖΑ και κωλυσιεργώντας προκλητικά», ενώ επισημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να «έχει ξεχάσει τις δεσμεύσεις του… οι Κρητικοί όμως όχι»

Ακολουθεί το σχόλιο του κ. Μαμουλάκη:

«Όταν επί ενάμιση χρόνο η Κυβέρνηση της ΝΔ κοροϊδεύει τους Κρητικούς για το υψίστης σημασίας έργο του ΒΟΑΚ, μπλοκάροντας όλες τις διαδικασίες που ξεκίνησαν επί ΣΥΡΙΖΑ και κωλυσιεργώντας προκλητικά, οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού περί «προσωπικού στοιχήματος» για την ολοκλήρωση μέσω απευθείας ανάθεσης εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ του βόρειου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου κεντρικής Ελλάδας Ε65 που συνδέει τα Τρίκαλα με την Εγνατία Οδό – με κίνηση και διελεύσεις σαφώς υποδεέστερες του ΒΟΑΚ – προκαλούν αγανάκτηση. Όχι επειδή προχωράει ένα έργο της ηπειρωτικής χώρας. Αλλά γιατί για μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται ότι οι υποσχέσεις του Κ. Μητσοτάκη προς τους κατοίκους της Κρήτης ήταν άνευ αντικρίσματος. Και μπορεί ο ίδιος να έχει «ξεχάσει» τις «δεσμεύσεις» του, οι Κρητικοί όμως, όχι!»

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια