Αναστέλλονται οι κλινικές ασκήσεις για τους φοιτητές Ιατρικής

Κρήτη
Αναστέλλονται οι κλινικές ασκήσεις για τους φοιτητές Ιατρικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τρεις μήνες

Τη διαμαρτυρία του για την αναστολή των κλινικών ασκήσεων των φοιτητών της Ιατρικής εκφράζει με επιστολή του προς την εφημερίδα “Νέα Κρήτη” ο φοιτητής, Άγγελος Σαμαράς.

Όπως μας γράφει, «εδώ και τρεις μήνες έχουν ανασταλεί οι κλινικές ασκήσεις του έτους μου. Σε κάποιες Ιατρικές γίνεται ελλιπής “τηλεκπαίδευση”, ενώ σε άλλες μηδενική. Αυτό μας καθιστά ίσως τους μοναδικούς φοιτητές σε όλη την Ελλάδα που δεν τους παρέχεται καμία απολύτως εκπαίδευση αυτή τη στιγμή.

Έχουν γίνει προσπάθειες τόσο από τους συλλόγους των φοιτητών όσο και από τους προέδρους των Ιατρικών, ώστε να υπάρξει επιστροφή μας στις κλινικές, αλλά παίρνουμε συνεχώς αρνητικές απαντήσεις από το υπουργείο. Γι' αυτό και έχω στείλει μια επιστολή (σας την επισυνάπτω παρακάτω) στο γραφείο του πρωθυπουργού, την οποία έχω κοινοποιήσει στο υπουργείο Παιδείας, το υπουργείο Υγείας, τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, ώστε να διαμαρτυρηθώ για την κατάσταση.

Επειδή για το συγκεκριμένο ζήτημα δε γίνεται καμία αναφορά στα ΜΜΕ, σας παρακαλώ πολύ να προβείτε σε όποιες ενέργειες θεωρείτε κατάλληλες, ώστε να γνωστοποιηθεί».

(Φωτογραφία Rawpixel) 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News