Θλίψη στο νομικό κόσμο της Κρήτης - «Έσβησε» ο δικηγόρος Βενιζέλος Κάββαλος

Κρήτη
Θλίψη στο νομικό κόσμο της Κρήτης - «Έσβησε» ο δικηγόρος Βενιζέλος Κάββαλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αιφνίδιος θάνατος του ποινικολόγου βύθισε στο πένθος την οικογένεια, συγγενείς, συναδέλφους αλλά και φίλους

Βαθιά θλιψη στη νομική  και όχι μόνο - κοινότητα της Κρήτης σκόρπισε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του  δικηγόρου Βενιζέλου Κάββαλου, σε ηλικία 66 ετών.

Ο Βενιζέλος Κάββαλος είχε υπάρξει ένας από τους πιο γνωστούς ποινικολόγους και με τη σύζυγό του Στέλλα είχαν αποκτήσει δύο παιδιά το Γιώργο και τη Νικη.

Επρόκειτο για μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες δικηγόρων στις δικαστικές αίθουσες όλης της Κρήτης, ένας από τους πιο γνωστούς ποινικολόγους του νησιού τις τελευταίες δεκαετίες, τον σέβονταν και τον εκτιμούσαν συνάδελφοί του αλλά και δικαστές.

Ο Βενιζέλος Κάββαλος, ο οποίος καταγώταν από τα Ζωνιανά, κατέρρευσε ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής από ανακοπή καρδιάς. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 11 το πρωί της Τρίτης στον Άγιο Μηνά. Η ταφή του θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό

"Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον Βενιζέλο Κάββαλο

Ο αιφνίδιος θάνατος του δικηγόρου Βενιζέλου Κάββαλου, αποτελεί βαρύ πλήγμα για την νομική κοινότητα και την κοινωνία του τόπου μας, και για όλους εκείνους που τον γνώρισαν και συνδέθηκαν μαζί του με δεσμούς φιλίας.

Η άριστη επιστημονική συγκρότηση, η συνέπεια, η διάθεση προσφοράς, το σπάνιο ήθος, και η σεμνότητα, χαρακτήριζαν πάντα την πορεία και την προσωπικότητά του. Τα στοιχεία αυτά θα συνοδεύουν τη μνήμη του, ως παράδειγμα υπεύθυνου πολίτη και ακέραιου ανθρώπου, και στους μελλοντικούς καιρούς.

Τη σύζυγό του Στέλλα, και τα παιδιά του, Γιώργο και Νίκη, που ο Βενιζέλος πρόλαβε να δει καταξιωμένους επιστήμονες στους χώρους της δικηγορίας και της ιατρικής, καθώς και τους οικείους του, συλλυπούμαι θερμώς".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News