Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς ρεύμα;

Ηράκλειο
Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς ρεύμα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης

Για τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος ενημερώνει η ΔΕΔΔΗΕ τους καταναλωτές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών και χωριών ότι, για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές:

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/1/2021

07:30-10:00: Στην Αλικαρνασσό, στις οδούς Δημητρίου Κασαπάκη και Οικονομίδη, στην περιοχή πίσω από το σούπερ-μάρκετ “Μαρινόπουλος”.

07:30-15:00: Στις Μεσαμπελιές στην περιοχή Σώπατα, στις οδούς Μενεξέδων, Υακίνθων, Αμαρίας, Αρτακίνας, Τσακάλωφ, Ανωγειανάκη, Λευκίππου, Δωσιάδη, Διώνη, Ιμίων, Νίκης και Τερψιθέας. Στην οδό Ανθέων από την οδό Νιργιανού μέχρι την οδό Πεύκων μετά παρόδων.

08:00-12:00: Στον δήμο Μαλεβιζίου, στα χωριά Τύλισος, Γωνιές, Καμαράκι, Αστυράκι, Καμαριώτης, Αηδονοχώρι, Δόξα, Μάραθος και Δαμάστα. Στον “Αρόλιθο”, στην επιχ. Κουβίδη, στο Βιοτεχνικό Πάρκο Τυλίσου, στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στην Κέρη, στον ΟΤΕ Ίδης, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

12:00-14:00: Στον δήμο Μαλεβιζίου, στα Καλέσα, στις περιοχές του ξηραντηρίου Κατεχάκη και των οικιών Λεμπιδάκη και Παλαμιανάκη. Στα χωριά Μονή και Κεραμούτσι και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

12:00-15:00: Στομ Μαραθίτη, στην οδό Σίφνου (κάθετος Ούλοφ Πάλμε) και στην περιοχή της ιδιοκτησίας Γιαμαλάκη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/1/2021

07:30-16:00: Στη ΒΙΠΕΗ τμηματικά στις οδούς Ρ, Λ, Γ και Θ, στις περιοχές των επιχειρήσεων “Κρεμέλ” και “Βούλγαρη”, πλησίον επιχείρησης “Πλαστικών” Λεμπιδάκη και “Δομικής Μπετόν” στην οδό Κ.

08:00-15:00: Στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, στην οδό Α, στην περιοχή της επιχείρησης “Καράτζη Α.Ε.”.

"Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για τον λόγο αυτό, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι 100% θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News