Στιλέτα, κροτίδες και παράνομος καπνός τον… οδήγησαν στη φυλακή

Ηράκλειο
Στιλέτα, κροτίδες και παράνομος καπνός τον… οδήγησαν στη φυλακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και όπλων στο Ηράκλειο

Συνελήφθη άνδρας Ελληνικής καταγωγής σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνα από αστυνομικούς του Τμήματος Αστερουσίων το πρωί της Τρίτης, καθώς μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του βρέθηκαν καπνός, ο οποίος δεν έφερε την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, καθώς και 125 φυσίγγια διαφόρων τύπου και διαμετρημάτων, ένας μηχανισμός αναγόμωσης, δύο στιλέτα και κροτίδες.

Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ η ανωτέρω ποσότητα καπνού κατασχέθηκα και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα (19.01.2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα (19.01.2021) το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 γραμμάρια  καπνού, χωρίς να φέρουν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, 125 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα μηχανισμό αναγόμωσης, δύο στιλέτα και κροτίδες.

Ανωτέρω ποσότητα καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News