Χαρίστε ρούχα σε άτομα που τα έχουν ανάγκη

Ηράκλειο
Χαρίστε ρούχα σε άτομα που τα έχουν ανάγκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθελοντές της OMÚ θα παραλαμβάνουν τα ρούχα το Σάββατο

Ολοκληρώνεται η δράση συλλογής ρουχισμού στο Ηράκλειο Κρήτης που ξεκίνησε τον Νοέμβριο 2020. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 11.30-16.00 στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινότητα με Ενσυναίσθηση» και εθελοντές της OMÚ θα βρίσκονται στο πάρκινγκ του Μεγάρου Χάνδαξ (Πηνιού7, Ηράκλειο Κρήτης) για την παραλαβή των ενδυμάτων, που οι κάτοικοι της πόλης δεν χρειάζονται πια κι επιθυμούν να παραχωρήσουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Δεν γίνονται δεκτά: παπούτσια, λευκά είδη, εσώρουχα και κάλτσες.

Η OMÚ συνεργάζεται στα πλαίσια της δράσης αυτής με την Fabric Republic ώστε τα είδη ρουχισμού, αφού απολυμανθούν, να χρησιμοποιηθούν με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

  • δωρεά σε άτομα που έχουν ανάγκη
  • ανακύκλωση
  • μεταποίηση ως μέρος εκπαίδευσης έγκλειστων

Μια κοινότητα με ενσυναίσθηση προσανατολίζεται πάντα στην επαναχρησιμοποίηση των υπαρχόντων πόρων της, έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των μελών της και να συντηρεί τα αποθέματα του περιβάλλοντος. Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και το ενδιαφέρον που δείξατε στην δράση μας αυτή!».

Διαδικτυακή Παρουσία Ιστοσελίδα Facebook Twitter Instagram LinkedIn #OMÚ #OMU_together #CaringCosmos #CaringCommunity #FabricRepublic #GreeceCares #RecycledFashion #NoEmptyClothes #ZeroWaste #upcycling.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News