Ηράκλειο

Νέα στοιχεία για τον άγριο ξυλοδαρμό σε Δημοτικό Αστυνομικό: Ο πραγματικός λόγος της επίθεσης

Ο δράστης ισχυρίστηκε πως είχε αποφασίσει να χτυπήσει όποιον αστυνομικό έβρισκε μπροστά του, λόγω κλήσης… στον πατέρα του

Νέες πληροφορίες έρχονται να προστεθούν στο σκηνικό της επίθεσης που δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής ένας Δημοτικός Αστυνομικός έξω από την ενετική Λότζια.

Όπως διευκρινίστηκε, το θύμα της επίθεσης έφτασε μαζί με συνάδελφο του έξω από το Δημαρχείο, με στόχο τη διενέργεια των καθημερινών ελέγχων στο εσωτερικό του Δημαρχείου και συστάσεις για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων.

Την ώρα που ο δημοτικός αστυνομικός - και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος -αποβιβάστηκε από αυτό, και ενώ έκλεινε την πόρτα, δέχτηκε πισώπλατα, αναίτια επίθεση από το δράστη ο οποίος μάλιστα τον ακινητοποίησε με κεφαλοκλείδωμα.

Ο δράστης άρχισε να τον χτυπά με μπουνιές και τον έριξε στο έδαφος, συνεχίζοντας τον άγριο ξυλοδαρμό, στον οποίο έσπευσαν να παρέμβουν ο ιδιοκτήτης παρακείμενου καταστήματος και ένα υπάλληλος από τη Λότζια.

Μαζί κατάφεραν να σταματήσουν την επίθεση και να ακινητοποιήσουν το δράστη, καθώς ο οδηγός του οχήματος της δημοτικής αστυνομίας προσπάθησε μάταια να επέμβει μόνος του.

Εκτός από τις ακατανόμαστες εκφράσεις, ο δράστης της επίθεσης συνέχισε την προκλητική στάση του αναφέροντας ότι κάποιος δημοτικός αστυνομικός είχε κόψει κλήση στον πατέρα του και είχε αποφασίσει να σπάσει στο ξύλο τον πρώτο αστυνομικό που θα έβρισκε μπροστά του.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να διευκρινίσει εάν πρόκειται για πραγματικό περιστατικό και πότε σημειώθηκε.

(Φωτογραφία Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια