Θετική στον κορωνοϊό δασκάλα του 52ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

Ηράκλειο
Θετική στον κορωνοϊό δασκάλα του 52ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετική στον κορωνοϊό δασκάλα του 52ου Δημοτικού Σχολείου & 61ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για δασκάλα η οποία διδάσκει στην ΣΤ  τάξη του 2ου Τμήματος του Δημοτικού Σχολείου και η οποία βρέθηκε θετική, μετά από προληπτικό τεστ που υποβλήθηκε, ωστόσο είναι ασυμπτωματική.  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 52ου Δημοτικού Σχολείου & 61ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου η εκπαιδευτικός υποβλήθηκε και σε μοριακό τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένεται να ανακοινωθούν το βράδυ της Κυριακής.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι η δασκάλα βρισκόταν στο σχολείο από την έναρξη της επαναλειτουργίας του, δηλαδή την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, χωρίς να έχει το παραμικρό σύμπτωμα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του διευθυντή Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης Μ. Λουμπούνη, η τάξη Στ2 δεν θα λειτουργήσει για 2 εβδομάδες από 15-01-2021 μέχρι 28-01-2021, ενώ συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία της σχολικής μονάδας με τήρηση όλων των οδηγιών που ισχύουν.

Αύριο το πρωί θα γίνει απολύμανση στους χώρους του σχολείου, ενώ σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση θα γίνει rapid test στους εκπαιδευτικούς, με έξοδα που θα επωμιστεί γονέας μαθητή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση, που ανάρτησε ο Σύλλογος Γονέων του 52ου Δημοτικού Σχολείου και 61ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου στο Facebook: 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News