Ανέλπιστη ανταπόκριση για τον άστεγο που ζει σε παλιό ασθενοφόρο

Ηράκλειο
Ανέλπιστη ανταπόκριση για τον άστεγο που ζει σε παλιό ασθενοφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύμα αλληλεγγύης για τον 33χρονο Λευτέρη που ζει υπό άθλιες συνθήκες

Τεράστια συγκίνηση προκάλεσε η ιστορία του άστεγου Κρητικού ο οποίος έχει βρει καταφύγιο σε ένα παλαιό ασθενοφόρο στο Ηράκλειο. Ο 33χρονος Λευτέρης παρά το τσουχτερό κρύο και τις αντίξοες συνθήκες παραμένει στο συγκεκριμένο χώρο, ζητώντας βοήθεια να μπορέσει να ζήσει με αξιοπρέπεια.

Αμέσως μετά το ρεπορτάζ για τη δραματική ιστορία του Λευτέρη συγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών.

Πολλοί ήταν οι πολίτες που επικοινώνησαν με τον όμιλο της ΚΡΗΤΗ ΤV για να βοηθήσουν τον 33χρονο άνδρα και ένα κύμα αλληλεγγύης διαμορφώθηκε για να δοθεί ελπίδα στο νέο παλικάρι.

Προσφέρουν στέγη στον 33χρονο

Ήδη μια ομάδα ανθρώπων από το Ηράκλειο προσφέρθηκε να ενοικιάσει ένα δωμάτιο στον άστεγο και να "καλύψει" τους λογαριασμούς του σούπερ μάρκετ και της ΔΕΗ. Αντίστοιχα μια γυναίκα στα Χανιά προσφέρει ένα κοντέινερ στον άνδρα, ως προσωρινή λύση μέχρι να ορθοποδήσει.

Όλη η Κρήτη έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για τον 33χρονο ο οποίος χρειάζεται τη στήριξη, τη βοήθεια και την αλληλεγγύη μας για να μπορέσει να «κερδίσει» πάλι την παλιά του ζωή και να ελπίζει και πάλι για ένα καλύτερο μέλλον.

Τους προηγούμενους μήνες ο 33χρονος είχε βρει καταφύγιο στο Κομμένο Μπεντένι αλλά και σε εγκαταλειμμένη οικοδομή στο Ηράκλειο. Μετά το θάνατο του πατέρα του, η ζωή του άλλαξε προς το χειρότερο, όταν έχασε τη δουλειά του και σταδιακά κατέληξε να ζει στο ασθενοφόρο στα Δειλινά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News