Ελεύθεροι οι «2» για το... δήθεν πιστολίδι σε χωριό του Ηρακλείου

Ηράκλειο
Ελεύθεροι οι «2» για το... δήθεν πιστολίδι σε χωριό του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραδέχτηκαν ότι είπαν… ψέματα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν νωρίτερα οι δύο άνδρες που φέρεται να ενεπλάκησαν σε υπόθεση με πυροβολισμούς σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, πριν από μερικές ημέρες.

Ο λόγος για έναν 25χρονο κι έναν 44χρονο, οι οποίοι προ ημερών «αλληλομηνύθηκαν»: Ο πρώτος κατήγγειλε ότι ο 44χρονος μετέβη έξω από το ποιμνιοστάσιο του και άνοιξε πυρ, ενώ ο 44χρονος κατήγγειλε ότι ο 25χρονος μετέβη έξω από το σπίτι του και άνοιξε –επίσης- πυρ.

Μετά τις καταγγελίες που έλαβαν χώρα εκατέρωθεν, οι δυο άνδρες συνελήφθησαν, ενώ ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Οι κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο άνδρες παραδέχτηκαν ότι ουδέποτε έπεσαν πυροβολισμοί. Ειδικότερα, φέρεται να υποστήριξαν ότι υπήρξε ένας διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Εξάλλου, οι δύο συγχωριανοί φέρεται να υποστήριξαν ότι η ένταση μεταξύ τους πυροδοτήθηκε από λόγια που τους «έβαλαν» τρίτοι εξαιτίας υλικών ζημιών που είχαν σημειωθεί πριν από μερικές ημέρες στο ποιμνιοστάσιο του 25χρονου.

Τελικά, μετά το πέρας των απολογιών αφέθηκαν και οι δύο ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, αφού πρώτα τους έγιναν συστάσεις σε αυστηρούς τόνους από τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς.

Τόσο ο 25χρονος, όσο κι ο 44χρονος θα πρέπει να εμφανίζονται μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News