«Τελευταίο αντίο» στην Όλγα και την κόρη της Στέλλα – «Έσβησαν» στην άσφαλτο της Μεσαράς

Κρήτη
«Τελευταίο αντίο» στην Όλγα και την κόρη της Στέλλα – «Έσβησαν» στην άσφαλτο της Μεσαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τραγικές πτυχές του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα τις Τρίτης στις Μοίρες

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που "γράφτηκε" το απόγευμα της Τρίτης στην Μεσαρά, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε ως συνέπεια με αποτέλεσμα να ξεκληριστεί μια οικογένεια, αφού έχασαν τη ζωή τους η 38χρονη μητέρα Όλγα Φραγκιαδάκη, εν ενεργεία αστυνομικός που υπηρετούσε στο Α.Τ Πύργου, και η μόλις 3 ετών κόρη της.

Το ανατριχιαστικό τροχαίο, το οποίο καταγράφηκε για μια ακόμη φορά στο οδικό δίκτυο της Κρήτης και το οποίο κόστισε τη ζωή στην άτυχη 38χρονη και στο μικρό αγγελούδι της, σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 χθες το απόγευμα στις Μοίρες.

«Το τελευταίο αντίο»

Η τελευταία πράξη του δράματος θα διαδραματιστεί με ανείπωτο πόνο ψυχής σήμερα τα απόγευμα οπότε, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στη Στελλίτσα και τη μητέρα της Όλγα . Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ στις Μοίρες ενώ οι δύο σοροί θα βρίσκονται από τις 2μμ στην εκκλησία.

Οι τραγικές πτυχές της υπόθεσης 

Η τραγική ειρωνεία είναι πως το τροχαίο που στοίχισε της ζωή τους έλαβε χώρα μόλις 50 μέτρα από το σπίτι τους.

Ο τραγικός πατέρας έσπευσε στον απεγκλωβισμό κόρης & εγγονής

Τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν, μετά το τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το απόγευμα στη Μεσαρά, περιέγραψε συντετριμμένος ο Δήμαρχος Φαιστού, κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης στην ΚΡΗΤΗ TV και λίγη ώρα μετά το συμβάν, που «πάγωσε» κυριολεκτικά την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Ειδικότερα, για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα στις Μοίρες και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση Φανερωμένης προς την Γαλιά, με την 38χρονη οδηγό Όλγα Φραγκιαδάκη και την κόρη της μόλις δύο ετών, να χάνουν τη ζωή τους μετά από σύγκρουση του οχήματός της με ένα φορτηγάκι ελαιουργείου, μίλησε ο δήμαρχος.

«Το χειρότερο που μπορεί να ζήσει κανείς είναι ο ίδιος ο πατέρας ο οποίος μένει δίπλα, μένει μαζί με την κόρη του, να ακούσει και να αισθανθεί το ατύχημα και να σπεύσει ο ίδιος για να απεγκλωβίσει τα παιδιά του», αποκάλυψε ο κ. Νικολιδάκης με «σπασμένη» φωνή.

 Όπως τόνισε ο δήμαρχος, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της τραγωδίας, ενώ μετά έσπευσε και στο Κέντρο Υγείας, όπου μεταφέρθηκε η 38χρονη και η 2χρονη κόρη της, «δεν υπάρχουν λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις, πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός, ο χρόνος ξεκίνησε πάρα πολύ άσχημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο κανείς να εκφράσει κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το δυστύχημα καταγράφηκε στις 5:28 μ.μ. στη διασταύρωση Φανερωμένης προς Γαλιά. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε η μητέρα και η κόρη και ένα φορτηγάκι ελαιουργείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η άτυχη μητέρα και το παιδάκι της είχαν μόλις περάσει τη διασταύρωση, όταν ξαφνικά - και κάτω από συνθήκες που ερευνώνται - το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο αγροτικό Ι.Χ.

Η σύγκρουση ήταν πολύ σφοδρή, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που συγκλονίζουν, με συνέπεια και τα δύο αυτοκίνητα να μετατραπούν σε άμορφη μάζα σιδηρικών. Άμεσα στο αιματοβαμμένο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία μετέφεραν τη γυναίκα και το παιδί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όμως για αυτές ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Κ.Υ. και τους δύο επιβαίνοντες στο αγροτικό όχημα, δυο αλλοδαπούς τον 25χρονο οδηγό  με καταγωγή την Αλβανία και τον 30χρονο συνοδηγό, Πακιστανικής καταγωγής. για τους οποίους και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθούν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου και τελικά μεταφέρθηκαν. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News