Άγριος καβγάς για εμβόλια και άνοιγμα σχολείων σε «Ώρα Αιχμής»

Ηράκλειο
Άγριος καβγάς για εμβόλια και άνοιγμα σχολείων σε «Ώρα Αιχμής»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βουλευτής κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για παιχνίδι εντυπώσεων σε μια περίοδο που η κυβέρνηση δίνει μάχη για να αντιμετωπίσει την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση

Η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη για κοροϊδία όσον αφορά το επικοινωνιακό παιχνίδι των εμβολιασμών, τη διαχείριση της πανδημίας, την υψηλή θνητότητα στη χώρα, αλλά και το άνοιγμα των σχολείων, προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμου Σενετάκη.

Ο βουλευτής κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για παιχνίδι εντυπώσεων σε μια περίοδο που η κυβέρνηση δίνει μάχη για να αντιμετωπίσει την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση.

Ο κ. Βαρδάκης όπως και ο κ. Κεγκέρογλου έκαναν λόγο για σχεδιασμό χωρίς αντίκρισμα με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι της συζήτηση επικίνδυνα στη διάρκεια του τηλεοπτικού αέρα.

Μάλιστα κατηγόρησαν τη κυβέρνηση για αργή διαδικασία των εμβολιασμών, αλλά και δεδομένο που τη φέρνει εκτός των χρονοδιαγραμμάτων, ενώ καυστικοί ήταν και για την έλλειψη όπως είπαν τεστ σε εκπαιδευτικούς με σημείο αναφοράς το άνοιγμα των σχολείων αλλά και τα μέτρα που δεν έχουν ληφθεί.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News