Μεγάλη προσέλευση για τα rapid tests στις Μοίρες - Βρέθηκε 1 θετικό δείγμα

Ηράκλειο
Μεγάλη προσέλευση για τα rapid tests στις Μοίρες - Βρέθηκε 1 θετικό δείγμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι το μεσημέρι έγιναν 261 τεστ

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην  πλατεία 25ης Μαρτίου μπροστά στο Δημαρχείο, οι προληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) μέσα από αυτοκίνητο (drive through) για τον Covid-19 που προγραμματίστηκαν και στις Μοίρες Ηρακλείου, του Δήμου Φαιστού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΥΠΕ Κρήτης:

Ολοκληρώθηκαν οι προληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) για τον Covid-19, μέσα από αυτοκίνητο (drive through), που ξεκίνησαν σήμερα στις 11.00 π.μ. στις Μοίρες Ηρακλείου, του Δήμου Φαιστού.

Πραγματοποιήθηκαν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, υπό την επίβλεψη του Επόπτη Κινητών Ομάδων Υγείας Ηρακλείου Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ, κ. Παναγιώτη Μαματζάκη, 261 συνολικά δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε διερχόμενους οδηγούς, και βρέθηκε ένα θετικό δείγμα.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφεριακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Φαιστού με τη συμβολή του τμήματος Α.Τ. Μοιρών.

Η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, παρούσα κατά τη διεξαγωγή των ελέγχων, ευχαριστεί για μια ακόμα φορά τα στελέχη του ΕΟΔΥ και όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News