Ηράκλειο

Δωρεάν rapid tests στις Μοίρες - Τι πρέπει να έχετε μαζί σας

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σήμερα στις Μοίρες, για ελέγχους μέσω αυτοκινήτου

Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο (drive through) θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις Μοίρες Ηρακλείου.

Οι δειγματοληψίες θα γίνουν στην πλατεία 25ης Μαρτίου, μπροστά στο Δημαρχείο, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Τα τεστ για τους πολίτες θα είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι, φέροντας μαζί τους ΑΜΚΑ ή Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλεφώνου, θα εισέρχονται στον χώρο των δειγματοληψιών με τα οχήματά τους (μέχρι 2 ενήλικες, πλην τέκνων), μέσα από τα οποία θα λαμβάνεται το δείγμα. Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες. Στην ομαλή προσέλευση και διεξαγωγή των τεστ θα συμβάλει το Τμήμα Τροχαίας Μοιρών Ηρακλείου και η πορεία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τον χάρτη. Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και τον Δήμο Φαιστού, με τη συμβολή του Α.Τ. Μοιρών.

(Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια