Rapid test μέσα από αυτοκίνητο την Παρασκευή στις Μοίρες

Κρήτη
Rapid test μέσα από αυτοκίνητο την Παρασκευή στις Μοίρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη

Από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις Μοίρες Ηρακλείου θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο (drive through) αύριο Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

Οι δειγματοληψίες θα γίνουν στην πλατεία 25ης Μαρτίου μπροστά στο Δημαρχείο, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Τα τεστ για τους πολίτες θα είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι, φέροντας μαζί τους ΑΜΚΑ ή Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλεφώνου, θα εισέρχονται στο χώρο των δειγματοληψιών με τα οχήματά τους (μέχρι 2 ενήλικες πλην τέκνων), μέσα από τα οποία θα λαμβάνεται το δείγμα.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες. Στην ομαλή προσέλευση και διεξαγωγή των τεστ θα συμβάλλει το τμήμα τροχαίας Μοιρών Ηρακλείου και η πορεία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τον χάρτη.

 Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Φαιστού με τη συμβολή του τμήματος Α.Τ. Μοιρών.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Φωτογραφία αρχείου 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News