Λένε το νερό… νεράκι ακόμη και αν άλλαξε ο χρόνος

Κρήτη
Λένε το νερό… νεράκι ακόμη και αν άλλαξε ο χρόνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωτοχρονιά χωρίς στάλα νερό για κατοίκους περιοχών του Ηρακλείου

Γιορτινές μέρες αυτές που διανύουμε, ωστόσο οι συνθήκες υπό τις οποίες βίωσαν την έλευση του νέου έτους, οικογένειες στο Ηράκλειο θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αν μη τι άλλο δύσκολες και… ασυνήθιστες.

Και αυτό γιατί τα τελευταία 24ώρα, υπάρχει σοβαρή έλλειψη νερού, με ότι αυτό συνεπάγεται εν μέσω  lock down στην ευρύτερη περιοχή της Λ.Ιωνίας, στις Μεσαμπελιές αλλά και στην Ηλιούπολη.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι που επικοινώνησαν με το neakriti,  για παράδειγμα στην περιοχή της πλατείας Σινάνη, από την παραμονή Πρωτοχρονιάς λένε το «νερό νεράκι» με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που λόγω και των περιοριστικών μέτρων και των γιορτών, μικροί και μεγάλοι παραμένουν στα σπίτια τους. Ενώ η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη σε περιοχές των Μεσαμπελιών αλλά και της Ηλιούπολης.

«Προκύπτουν θέματα υγιεινής για όλους μας αλλά κυρίως για οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, ενώ η ζωή μπαίνει σε κίνδυνο για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας» υποστήριξε μια δημότισσα.  

Επικοινωνήσαμε με τη ΔΕΥΑΗ , αλλά δεν μπορούσαν να μας βρουν λύση γιατί λείπουν οι υπεύθυνοι. Τους εκθέσαμε την κατάσταση και τους απευθύναμε έκκληση να μας φέρουν τουλάχιστον βυτία με νερό, αλλά ούτε και αυτό είναι εφικτό, γιατί λείπουν οι υπεύθυνοι και οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να αναλάβουν τέτοια πρωτοβουλία».

Ας ευχηθούμε οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών πολύ σύντομα να δουν ξανά νερό να "τρέχει" από τις βρύσες τους, ενώ το neakriti επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ αλλά δεν κατέστη εφικτή η τηλεφωική επικοινωνία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News