Φονικό μαχαίρωμα στο Ηράκλειο: Προφυλακίστηκαν πατέρας και γιος - Τι υποστήριξε ο 24χρονος

Ηράκλειο
Φονικό μαχαίρωμα στο Ηράκλειο: Προφυλακίστηκαν πατέρας και γιος - Τι υποστήριξε ο 24χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που απολογούνταν ο 24χρονος, κηδεύονταν ο 26χρονος αδελφός του

Ο 24χρονος υποστήριξε κατά την απολογία του ότι δεν είδε τίποτα από το περιστατικό και δεν συμμετείχε σε αυτό, διότι ο αδελφός του, το θύμα δηλαδή, τον χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και έτσι δεν έχει «εικόνα» για το τι πραγματικά συνέβη.

Παρόλα αυτά δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή και έτσι παίρνει τον δρόμο για την φυλακή.

Την ώρα που απολογούνταν ο 24χρονος, κηδεύονταν ο 26χρονος αδελφός του. Μάλιστα, ο 24χρονος είχε ζητήσει από εισαγγελέα και ανακριτή να του επιτραπεί να παραβρεθεί στην κηδεία του 26χρονου, όμως κάτι τέτοιο δεν του επετράπη για λόγους ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πατέρας και γιός παρότι βρέθηκαν την ίδια ώρα στο δικαστικό μέγαρο, δεν συναντήθηκαν σε καμία στιγμή καθώς δεν βρέθηκαν στους ίδιους χώρους.

Η ανάκριση συνεχίζεται και τα πειστήρια από διάφορα αντικείμενα βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ, έτσι ώστε να εξαχθεί ένα ασφαλές αποτέλεσμα για το τι τελικά συνέβη στην οικογενειακή συμπλοκή ανήμερα Χριστουγέννων και στοιχίσει την ζωή στον 26χρονο.

Τι υποστήριξε νωρίτερα ο 55χρονος πατέρας

"Βρισκόμουν σε άμυνα" είπε ο πατέρας είπε ο 55χρονος πατέρας κατά την απολογία του στον ανακριτή προσπαθώντας να εξηγήσει πως κατάφερε απανωτές μαχαιριές στον 26χρονο γιο του.

Όπως είπε το θύμα ήταν αυτό που κρατούσε μαχαίρι και του επιτέθηκε πρώτος και εκείνος προσπάθησε απλά να αμυνθεί. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο 55χρονος πατέρας είναι σοκαρισμένος και δεν θυμάται λεπτομέρειες από το περιστατικό.

Η οικογενειακή τραγωδία

Η οικογενειακή τραγωδία «γράφτηκε» σε περιοχή του Ηρακλείου τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, όταν ο 26χρονος ενεπλάκη σε καβγά με τον 24χρονο αδερφό του και τον 55χρονο πατέρα του.

Ο καβγάς έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με τον πατέρα - σύμφωνα με τις πληροφορίες - να μαχαιρώνει τον 26χρονο γιό του.

Οι δύο αλλοδαποί (55χρονος και 24χρονος) συνελήφθησαν και ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν τη Δευτέρα στον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν για όσα συνέβησαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News