Ηράκλειο

Δωρεάν τεστ κορωνοϊού στο Ηράκλειο - Που και πότε θα γίνουν

Δωρεάν raped test από τον ΕΟΔΥ, μέσω drive through - Τι πρέπει να έχετε μαζί σας

Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο (drive through) θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Ηράκλειο.

Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν στη Δυτική Είσοδο του Παγκρητίου Σταδίου/Δυτικό Parking/Είσοδος Κολυμβητηρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη.

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας

Οι ενδιαφερόμενοι, φέροντας μαζί τους ΑΜΚΑ ή Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλεφώνου, θα εισέρχονται στο χώρο των δειγματοληψιών με τα οχήματά τους (μέχρι 2 ενήλικες πλην τέκνων), μέσα από τα οποία θα λαμβάνεται το δείγμα.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

«Για την ομαλή προσέλευση και διεξαγωγή των τεστ η είσοδος και έξοδος των οχημάτων θα γίνεται αποκλειστικά από τη Δυτική Είσοδο του Παγκρητίου Σταδίου, όπως απεικονίζεται στον χάρτη που ακολουθεί», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφεριακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Ηρακλείου με τη συμβολή του τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου.

(Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια