Ένα γλυκό «ευχαριστώ» για τους υγειονομικούς από μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης

Ηράκλειο
Ένα γλυκό «ευχαριστώ» για τους υγειονομικούς από μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έδειξαν εμπράκτως την ευγνωμοσύνη τους

Μια κίνηση ανθρωπιάς για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους στους ανθρώπους που εδώ και μήνες φροντίζουν όσους νοσούν από τον κορωνοϊό, δίνοντας μια μεγάλη μάχη, έκαναν τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης που έφτιαξαν γλυκά και τα μοιράζουν στους εργαζόμενους στις υγειονομικές μονάδες του νησιού.

«Είναι οι άνθρωποι που χρειάζεται να τους πούμε πολλά μπράβο και ευχαριστώ», τόνισαν τα μέλη της Λέσχης που ετοίμασαν παραδοσιακά γλυκά για να γλυκάνουν όπως είπαν έστω και στο ελάχιστο τις μέρες αυτών των ανθρώπων που πέρα και πάνω από το επάγγελμά τους, αυτές τις γιορτές δείχνουν πόσο το ανθρώπινο στοιχείο όταν υπάρχει, φτάνει για να δώσει παρηγοριά.

Ετοίμασαν τα παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων με όλη τους τη μαεστρία και στη συνταγή πρόσθεσαν αγάπη και πολλά μπράβο, και τα κεράσματα που έφτιαξαν θα φτάσουν στους εργαζόμενους των υγειονομικών μονάδων που και τις γιορτές ίσως περισσότερο από ποτέ, πασχίζουν για να μπορέσουν να κάνουν πράξη τον όρκο που έδωσαν να στηρίζουν τον άνθρωπο.

Ο λόγος για τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης που αποφάσισαν με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσουν τους υγειονομικούς, που αψηφώντας κούραση και προσωπική ζωή, στέκουν εκεί για να υπηρετήσουν το καθήκον τους.

Όπως εξήγησαν τα μέλη της Λέσχης, αυτές τις γιορτές, το αίσθημα της αλληλεγγύης ίσως να είναι πιο αναγκαίο από ποτέ. Το ίδιο και ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόσωπο με πρόσωπο τον κορωνοϊό, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, καταφέρνοντας μέσα από αυτό, όχι απλά να δίνουν βοήθεια στους ασθενείς….. αλλά και δύναμη για να μπορέσουν να παλέψουν.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News