Δέματα «αγάπης» σε ευάλωτες οικογένειες από τον δήμο Μινώα Πεδιάδας

Κρήτη
Δέματα «αγάπης» σε ευάλωτες οικογένειες από τον δήμο Μινώα Πεδιάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία εν μέσω πανδημίας και ενόψει γιορτών

Στην κατ’ οίκον διανομή πακέτων αγάπης (τροφίμων μακράς διάρκειας) και δωροεπιταγών σε ευάλωτες οικογένειες και μοναχικά άτομα, προχώρησε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας – στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης - εν’ όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχουν προκύψει από την εξάπλωση και τα περιοριστικά μέτρα λόγω του Covid-19, με εντολή του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη,  οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και υπό το συντονισμό της αρμόδιας αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Όλγας Δραμουντάνη, μοίρασαν σε διάφορες κοινότητες του Δήμου τρόφιμα και δωροεπιταγές από επιχειρήσεις τροφίμων και σουπερ μάρκετ και μετέφεραν τις χριστουγεννιάτικες ευχές του δημάρχου και των μελών του Δ.Σ. στις οικογένειες αλλά και σε περαστικούς.

 Η αντιδήμαρχος Όλγα Δραμουντάνη, μετά το πέρας της διανομής τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», «Κρητικός» «Χαλκιαδάκης» και «MART» καθώς και το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Κέντρων Κοινότητας και Παρακολουθημάτων τους (ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Κ.), οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημά μας για την παροχή τροφίμων και επιταγών στους ευάλωτους συμπολίτες μας, συνεισφέροντας ουσιαστικά, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία. Είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύουμε και να ευχαριστούμε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, που όλο αυτό το δύσκολο διάστημα δεν σταματούν να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Η υποδειγματική τους στάση απέναντι στους συνανθρώπους μας, αποδεικνύει εμπράκτως τις κοινωνικές τους ευαισθησίες. Στόχος και σκοπός του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής είναι να παραμείνει και να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της, τους μοναχικούς συμπολίτες και τις ευάλωτες οικογένειες».

Κεντρική φωτογραφία: unsplash

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News