Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Αρχίζει να «κινείται» η αγορά κρέατος

Κρήτη
Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Αρχίζει να «κινείται» η αγορά κρέατος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κρεοπώλες εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την κίνηση, ωστόσο απευθύνουν κάλεσμα στους καταναλωτές να προχωρήσουν έγκαιρα στις τηλεφωνικές παραγγελίες τους

Αναθέρμανση στην παγωμένη αγορά κρέατος, με τις ποσότητες για το γιορτινό τραπέζι να είναι σαφώς μειωμένες ενόψει των Χριστουγέννων, καθώς στο ρεβεγιόν επιτρέπονται μέχρι 9 άτομα. 

Μέχρι στιγμής, κρεοπώλες εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την κίνηση, ωστόσο απευθύνουν κάλεσμα στους καταναλωτές να προχωρήσουν έγκαιρα στις τηλεφωνικές παραγγελίες τους ώστε η παραλαβή τους να γίνει συγκεκριμένη μέρα και ώρα προκειμένου να αποφευχθούν οι ουρές έξω από τα κρεοπωλεία.

Ικανοποιητική χαρακτηρίζεται η κίνηση και στα κρεοπωλεία του Ηρακλείου ενόψει των Χριστουγέννων και εν μέσω lockdown. 

Ήδη, αρκετοί καταναλωτές προχωρούν σε τηλεφωνικές παραγγελίες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, με την κίνηση να κορυφώνεται τις επόμενες μέρες. 

Οι ποσότητες είναι αρκετά μειωμένες σε σχέση με πέρυσι, καθώς το ρεβεγιόν φέτος θα είναι διαφορετικό, με περιορισμένο αριθμό ατόμων.  

Οι τιμές σε Γουρουνόπουλο, Κατσικάκι και Αρνάκι κινούνται στα ίδια περυσινά επίπεδα, ωστόσο λίγο τσιμπημένη είναι φέτος η τιμή στη γαλοπούλα, όπως δηλώνει ο Γραμματέας του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ηρακλείου Γιάννης Παυλάκης. 

Με στόχο να αποφευχθούν εικόνες συνωστισμού στα Κρεοπωλεία, ο κλάδος τονίζει την ανάγκη οι καταναλωτές να προχωρήσουν άμεσα στις αγορές τους.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Φωτογραφία unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News