Στην Κρήτη ο Νίκος Χαρδαλιάς - Επιθεώρηση στο χώρο όπου θα φυλάσσονται τα εμβόλια

Κρήτη
Στην Κρήτη ο Νίκος Χαρδαλιάς - Επιθεώρηση στο χώρο όπου θα φυλάσσονται τα εμβόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επισκέπτεται όλα τα κέντρα αποθήκευσης εμβολίων ανά την Ελλάδα προκειμένου να διαβεβαιωθεί πως η επιχείρηση «Ελευθερία» θα κυλήσει σύμφωνα με το σχεδιασμό

Στην Κρήτη έφτασε πριν από τη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις όπου πρόκειται να αποθηκευτούν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφτηκε την Κρήτη και συγκεκριμένα τις κύριες εγκαταστάσεις του ΣΥΦΑΚ στην Αλικαρνασσό και, ακολούθως, επρόκειτο να πραγματοποιήσει έλεγχο (σε μυστική, ωστόσο, τοποθεσία) στο χώρο όπου θα μεταφερθούν τα εμβόλια.

Μαζί του βρισκόταν και μικτό κλιμάκιο σωμάτων ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΦΑΚ έχει αναλάβει τόσο τη φύλαξη όσο και τη διανομή των εμβολίων.

Νωρίτερα, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε βρεθεί, για τον ίδιο λόγο, στη Θεσσαλονίκη.

Ο υφυπουργός μαζί με μικτό κλιμάκιο σωμάτων ασφαλείας, τα οποία θα επιφορτιστούν με την ασφάλειας της όλης επιχείρησης, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις όπου θα αποθηκευτούν τα εμβόλια, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Αναφορικά με την επίσκεψή του στην Κρήτη, επρόκειτο να είναι αρκετά σύντομη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Χαρδαλιάς επρόκειτο να επισκεφτεί όλα τα κέντρα αποθήκευσης εμβολίων ανά την Ελλάδα την Τετάρτη. Μάλιστα, η επίσκεψή του στα Ιωάννινα αναβλήθηκε, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News