Ηράκλειο

Τα αποτελέσματα των rapid test στο ΚΕΣΥ Ηρακλείου

Σε προληπτικά τεστ κορωνοϊού υποβλήθηκε το σύνολο του προσωπικού  

Σε προληπτικά τεστ κορωνοϊού υποβλήθηκε το σύνολο του προσωπικού του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Νομού Ηρακλείου.

Μία από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ)  πραγματοποίησε δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), στο προσωπικό, ύστερα από γραπτό αίτημα -  παράκληση της Προϊσταμένης του Κέντρου κ. Ελένης Μαράκη προς την Κα Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Μπορμπουδάκη Ελένη.

Σύμφωνα με τη σχετική τους ανακοίνωση, όλα τα τεστ ήταν αρνητικά

Αναλυτικότερα, όπως αναγράφεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση:

«Το αίτημα αυτό προέκυψε ως επιβεβαιωτική πράξη για την ορθή εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας του προσωπικού και των επισκεπτών του Κέντρου καθώς και όλων των ρυθμίσεων που εφάρμοσε η διεύθυνση του Κέντρου σχετικά με την μειωμένη προσέλευση του προσωπικού, της εργασίας κατόπιν ραντεβού με το κοινό και τηλεεργασίας σε θέματα υποστήριξης παιδιών, γονέων κι εκπαιδευτικών.

Στη διαδικασία συμμετείχε και υποβλήθηκε στο τεστ όλο το προσωπικό του Κέντρου, εκτός ελαχίστων που βρίσκονται σε άδεια. Στο σύνολό τους τα Τεστ, έδειξαν αρνητικά αποτελέσματα επιβραβεύοντας όλους μας για την αποτελεσματικότητα με την οποία τηρούμε τα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιες αρχές αλλά κι ενθαρρύνοντάς μας να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε θερμά την Κα Διοικήτρια  της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας για την άμεση θετική ανταπόκριση στο αίτημά μας, αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονική περίοδο που διανύουμε, για την πολύτιμη συμβολή της στην υποστήριξη του έργου μας.»

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια