Ηράκλειο

Πρόσθετα μέσα προστασίας κατά του κορωνoϊού στους εργαζόμενους του Δήμου Φαιστού

Σε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου, στην υπηρεσία καθαριότητας, τις τεχνικές υπηρεσίες, καθώς και τις δομές του Δήμου Φαιστού

Σε μια νέα προμήθεια ειδών καθαριότητας και ατομικής προστασίας των εργαζομένων σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, προχώρησε ο Δήμος Φαιστού.

Η νέα προμήθεια υλικών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού και αφορά στην προστασία των εργαζόμενων σε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου, στην υπηρεσία καθαριότητας, τις τεχνικές υπηρεσίες, καθώς και τις δομές του Δήμου Φαιστού, όπως είναι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, αλλά και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Τις νέες προμήθειες υλικών έλεγξαν οι συναρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας Αντώνης Κωνσταντουλάκης και Υγείας Νίκος Καργάκης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φαιστού Γιάννης Ηλιάδης. Οι προμήθειες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μάσκες μιας χρήσης, μάσκες πολλαπλών χρήσεων, μάσκες αυξημένης προστασίας τύπου FFP 3, γάντια μίας χρήσης, θερμόμετρα υπερύθρων, αντισηπτικά και αντιβακτηριδιακά κρεμοσάπουνα χεριών, αντιβακτηριδιακά σπρέι επιφανειών, αλκοολούχες λοσιόν, χλωρίνη, αντιβακτηριδιακά καθαριστικά δαπέδων και λοιπά αναλώσιμα.

Η ανάγκη για νέες προμήθειες στο Δήμο Φαιστού, ακολουθεί το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης της δημοτικής αρχής, το οποίο έχει καταρτιστεί ήδη από τον Μάρτιο κι έχει επικαιροποιηθεί με βάση τις υποδείξεις και τις εντολές του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια