Ξενάγηση στο γιορτινό Ηράκλειο του… lockdown

Ηράκλειο
Ξενάγηση στο γιορτινό Ηράκλειο του… lockdown

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικόνες από τη γιορτινή πόλη στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV

Σε απευθείας σύνδεση με το κέντρο του Ηρακλείου -στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV- ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αναστασάκης ξενάγησε τους τηλεθεατές στο Ηράκλειο, που παρά το lock down, βοηθά με τον στολισμό του στο γιορτινό κλίμα.

Φέτος μάλιστα ο γιορτινός διάκοσμος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι πολύ πιο πλούσιος ενώ όπως τόνισε ο κ. Αναστασάκης προωθούνται και επιπλέον παρεμβάσεις σε περιοχές εκτός κέντρου, στοιχείο που θα βοηθήσει στην πιο αισιόδοξη προσέγγιση των διαφορετικών γιορτών που έρχονται.

Ήδη μάλιστα η δημοτική αρχή του Ηρακλείου προωθεί μια σειρά από παρεμβάσεις προσαρμοσμένες στην υγειονομική κρίση, με εκδηλώσεις μέσω διαδικτύου που μπορεί να τονώσουν την άσχημη ψυχολογία των δημοτών.

Οι εντυπωσιακές εικόνες του κέντρου πάντως φέτος ''κλέβουν'' την παράσταση με σημείο αναφοράς την πλατεία Ελευθερίας, τους πεζόδρομους της Δικαιοσύνης, της Δαιδάλου, της 25η Αυγούστου και επίσης τη Λεωφόρο Καλοκαιρινού, την Κατεχάκη ,την Αγίου Μηνά, την 1821 ,την Έβανς ,την Αβέρωφ αλλά και την πλατεία Κορνάρου. Επίσης όπως τόνισε  ο κ .Αναστασάκης στον περίπατο σε απευθείας σύνδεση στο κέντρο του Ηρακλείου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει δοθεί φέτος και στον διάκοσμο της Πλατείας των Λιονταριών.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News