Ηράκλειο

Αυτοκίνητο «κάρφωσε» σε φρεάτιο στις Μοίρες - «Συγνώμη» για τα έργα ταλαιπωρίας

Καθίζηση προκάλεσε το απίστευτο απρόοπτο

Απίστευτο απρόοπτο για οδηγό αυτοκινήτου στις Μοίρες. Στο τέρμα Αγίας Παρασκευής και στο σημείο όπου εκτελούνται έργα της ΔΕΥΑ Φαιστού είδε το αυτοκίνητο να «καρφώνει» σε φρεάτιο και να παραμένει εγκλωβισμένο στο σημείο. Έπειτα από αρκετή προσπάθεια και ταλαιπωρία κατάφερε να το απομακρύνει από το σημείο ωστόσο παράπονα υπήρξαν για τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή. 

Το πρόβλημα που έχει διαμορφωθεί στο σημείο παραδέχτηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Φαιστού Μανώλης Ορφανουδάκης ο οποίος μιλώντας στο Neakriti.gr ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία που προκύπτει από τα έργα στην περιοχή . Όπως ανέφερε «δεν είναι σημείο από τον οποίο περνάνε αρκετά αυτοκίνητα παρά μόνο τα ΙΧ των κατοίκων στο συγκεκριμένο δρόμο. Εμείς δεν κληθήκαμε καθόλου στο περιστατικό αυτό και δεν κινδύνεψαν ζωές. Ουσιαστικά το έργο τελειώνει πλέον».

Ο κ.Ορφανουδάκης ζητάει την κατανόηση των κατοίκων λέγοντας ότι ήταν γνωστές οι δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης αλλά ότι είχε να επιλέξει ανάμεσα σε έργα που έπρεπε να γίνουν άμεσα με τις όποιες δυσκολίες ή να αφήσει το πρόβλημα να συνεχιστεί μέχρι το καλοκαίρι οπότε θα ήταν η κατάλληλη εποχή να εκτελεστούν οι εργασίες.  Όπως τονίζει «στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε μια αστοχία υπήρχε ένα ‘’τυφλό’’ σημείο που γινόταν δέκτης λυμάτων με αποτέλεσμα όταν γέμιζε ο αγωγός να υπερχειλίζει με λύματα και να πλημμυρίζουν σπίτια. Συνδέσαμε το σημείο στον κεντρικό αγωγό, το σημείο είναι βάθους 3 μέτρων υπήρξε καθίζηση 20 εκατοστών. Δεν υπήρχε σήμανση γιατί κλείσαμε τις λακκούβες και περιμέναμε να σταματήσουν οι βροχές».

Σύμφωνα με τη ΔΕΥΑ Φαιστού τα έργα του δικτύου αποχέτευσης βρίσκονται στην τελική ευθεία.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια