Φονικό στο Αντισκάρι: Την ενοχή των 3 κατηγορουμένων πρότεινε η Εισαγγελέας - Τις επόμενες ημέρες η απόφαση

Ηράκλειο
Φονικό στο Αντισκάρι: Την ενοχή των 3 κατηγορουμένων πρότεινε η Εισαγγελέας - Τις επόμενες ημέρες η απόφαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοχοι εκ νέου οι 3 άνδρες για το θάνατο του Κώστα Προβιδάκη, σύμφωνα με την Εισαγγελέα της Έδρας

Συνεχίστηκε σήμερα, Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης - όπως είχε προγραμματιστεί - η δίκη για το θάνατο του 51χρονου Κώστα Προβιδάκη, που βρήκε φριχτό τέλος τον Μάρτιο του 2014, στο Αντισκάρι Μεσαράς.

Η Εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε την - εκ νέου - ενοχή των 3 κατηγορουμένων, καθώς, όπως υποστήριξε, δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς που προέβαλαν στις απολογίες τους την περασμένη Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια των απολογιών τους, τόσο ο 39χρονος, όσο κι ο 31χρονος, αλλά κι ο 33χρονος συγκατηγορούμενός τους ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένεια του αδικοχαμένου ναυτικού.

Ωστόσο, ο 33χρονος κι ο 31χρονος ισχυρίστηκαν ότι σε καμία περίπτωση δεν χτύπησαν το θύμα, ενώ την ευθύνη για το θάνατο του Κώστα Προβιδάκη ανέλαβε ο 39χρονος.

Η δίκη συνεχίστηκε, αρχικά, με τις αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και, έπειτα, των συνηγόρων των κατηγορουμένων. Ωστόσο, λόγω απουσίας ενός εκ των τελευταίων, η δίκη πρόκειται να συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, όποτε και θα ανακοινωθεί η ετυμηγορία του δικαστηρίου.

(Φωτγραφία Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News