Ηράκλειο

Ξενοδόχοι Ηρακλείου για την αποχώρηση της Χρ. Παπαδοπούλου από την Παγκρήτια Τράπεζα

Έκπληξη και θλίψη από την αποχώρησή της

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου εκφράζει την έκπληξή της για την αποχώρηση της κ. Χρυσάνθης Παπαδοπούλου από την Παγκρήτια Τράπεζα.

Στην ανακοίνωση, οι ξενοδόχοι Ηρακλείου, εκφράζουν επίσης την ελπίδα ότι η απόφασή της δεν θα δημιουργήσει προβλήματα ομαλής συνέχειας στη σχέση Τράπεζας και επιχειρήσεων, πιστεύοντας ότι σύντομα θα ξαναβρούν την κ. Παπαδοπούλου μάχιμη στην πρώτη γραμμή.

Καταλήγοντας τονίζουν ότι ο χώρος του Τουρισμού αλλά και ευρύτερα όλων των υγειών Επιχειρήσεων την ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα συνδρομή την στην εξέλιξη και περαιτέρω καταξίωση της κρητικής επιχειρηματικότητας.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την αποχώρηση της Κυρίας Χρυσάνθης Παπαδοπούλου από την Παγκρήτια Τράπεζα

Για τον Επιχειρηματικό και ιδιαίτερα τον Τουριστικό κόσμο η Κυρία Παπαδοπούλου ήταν η έκφραση της ορθής άσκησης της λειτουργίας του Τραπεζικού συστήματος αφού, παράλληλα με την αναβάθμιση και καταξίωση της Παγκρήτιας στον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο του νησιού, συντέλεσε ταυτόχρονα και στην ανάπτυξη και υποστήριξη των υγειών επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της θητείας της όχι μόνο στις καλές εποχές ραγδαίας ανάπτυξης αλλά και στις δύσκολες της τρέχουσας χρονιάς. Αυστηρή αλλά και δυναμική. Συνετή αλλά και με άμεσα αντανακλαστικά, χαρακτηριστικά που δυστυχώς δεν συναντάμε συχνά.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αφ’ ενός αυτή η απόφαση δεν θα δημιουργήσει προβλήματα ομαλής συνέχειας στην σχέση Τράπεζας και Επιχειρήσεων και αφ’ ετέρου ότι σύντομα θα ξαναβρούμε την Κυρία Παπαδοπούλου μάχιμη στην πρώτη γραμμή από όποιο μετερίζι θα επιλέξει να συνεχίσει την λαμπρή τραπεζική σταδιοδρομία της.

Κυρία Παπαδοπούλου, ο κόσμος του Τουρισμού αλλά και ευρύτερα όλων των υγειών Επιχειρήσεων σας ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα συνδρομή σας στην εξέλιξη και περαιτέρω καταξίωση της κρητικής επιχειρηματικότητας».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια