Ληστεία σε μίνι μάρκετ στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων - Η κίνηση που οδήγησε στη σύλληψη

Ηράκλειο
Ληστεία σε μίνι μάρκετ στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων - Η κίνηση που οδήγησε στη σύλληψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την απειλή μαχαιριού άρπαξε τις εισπράξεις

Ληστεία με το «καλημέρα» σε μίνι μάρκετ στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορείς περίπου στις 9 το πρωί ένας νεαρός μπήκε στο κατάστημα και με την απειλή μαχαιριού ζήτησε από την υπάλληλο τις εισπράξεις.

Πως έφτασαν στο δράστη

Ο δράστης για να μην γίνει αντιληπτός, μπήκε πρώτα σε διπλανό κατάστημα και στη συνέχεια στο μίνι μάρκετ. Ωστόσο οι γρήγορες κινήσεις της υπαλλήλου δεν άφησαν περιθώρια. Κατάφερε να ενημερώσει γνωστό της πρόσωπο στην αστυνομία και να δώσει την περιγραφή του δράστη με αποτέλεσμα αμέσως να κινητοποιηθεί η αστυνομία.

Από την περιγραφή των ρούχων και του σωματότυπου, η αστυνομία έφτασε αμέσως στα ίχνη του δράστη -που είχε αρπάξει 210 ευρώ αλλά δεν κατάφερε να πάει μακριά- και συνελήφθη.

Φαίνεται μάλιστα ότι δεν είναι άγνωστο πρόσωπο στην περιοχή.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, άμεσα σήμερα (11.12.2020) το πρωί από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για ληστεία που διαπράχτηκε σε επιχείρηση στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, σήμερα (11.12.2020) το πρωί στο Ηράκλειο άγνωστο άτομο με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε από επιχείρηση το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ημεδαπός και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης (μπουφάν) και τσάντα τα οποία έφερε κατά τον χρόνο της πράξης και το αφαιρεθέν χρηματικό πόσο το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News